Moje kotki-Mufunio-PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 21, 2008 21:01

Azali załatwiamy. Po 13-tce rodzicielki Mirmił dorosłym lordem będzie.
Aniada

Post » Nie wrz 21, 2008 21:35

we wianie wnosimy co następuje:

-dwie miski
z dalekiego kraju,ze szlachetnego kamienia toczone,bogato inkrustowane

-łóżko podwójne z wikliny z materacem cennym ręcznie tkanym w słynnej pracowni imć MariiD-ze stosownymi pomponami

-kuwetkę szeroką
ze szlachetnej masy ,drogocennym zwirkiem wypełniona po brzegi

-zasobną w karmę najlepszej jakości,skórzana torbę podróżną

- dwie myszki wielce ucieszne krotochwilną zabawę zapewniające

-kocyk 2 osobowy z zamorskiego kraju przywiezion-z wełny strasznego zwierzęcia wielbłądem zwanego

-bardzo przydatny zestaw do pielęgnacji z grzebieniem ozonowym-wynalazek przedni
:P
Serniczek

Post » Wto wrz 23, 2008 21:06

Mirmił wyposażon w:

- pawie pióra na pręcie bambusowym wysublimowanej rozrywce służące
- miseczki kryształowe wypełnione pieszczącym podniebienie sosem z krewetkami, kaczką w ziołach, delikatnym miesem barracudy, tuńczykiem wkomponowanym w kawałki łososia. Specyjałów tych jednakoż książę jadać nie raczy, delektując się jedynie siermiężnym, suchym posiłkiem, przeplatanym gotowanym, prostym drobiem.
- łoże w stylu nowoczesnym, z miękkim puchatym materacem, nawet czterem pobratymcom na wypoczynek służące.
- domek pluszem miękkim obity, ciepły a wygodny, choć kawalerski
- nieprzebrane ilości wód mineralnych, źródlanych, a nawet perrier...
Aniada

Post » Wto wrz 23, 2008 21:32

barracudy???? fuj fuj????
E to opływamy w dostatki widzę...... :D
Serniczek

Post » Śro wrz 24, 2008 10:51

Kto opływa, ten opływa. Na skutek ulokowania w naszym dworku Lorda, jesteśmy szlachtą upadłą, wysadzoną z siodła i nawet nie zagonową. Teściowie - szlachta zagonowa właśnie - )czasem cosik z poletka podrzucą, to i głodem nie przymieramy ;) ;) Ale... za chwilę pojawi się w wąteczku portrecik książątka, którego pozycja sprawiła, że aż się matuli na serduszku ciepełko zrobiło :D
Aniada

Post » Śro wrz 24, 2008 14:16

Dawaj bo Cie kłonicą przeżegnam...... :twisted: :lol:
Serniczek

Post » Śro wrz 24, 2008 17:18

Przeca jest. W wątku Mirmiłkowym.
Aniada

Post » Pon wrz 29, 2008 7:02

pers jestem i se śpię.....Obrazek cos komus nie na "rąsię....???? "Obrazek Obrazek
Serniczek

Post » Wto wrz 30, 2008 9:58

nikt nas nie podziwia???? a my tacy piękni..... no nic....poczekamy na urodzie nie tracąc..... :?
Serniczek

Post » Wto wrz 30, 2008 10:11

Serniczek pisze:nikt nas nie podziwia???? a my tacy piękni..... no nic....poczekamy na urodzie nie tracąc..... :?

Nawet zyskując.. :1luvu:

Podziwia.. :love:
Jak może nie podziwiać takiego arystokraty? :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto wrz 30, 2008 11:02

No juz jestem i podziwiam :1luvu:
Ech te persie pozy niedbałe :lol: i łypanie okiem :wink:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto wrz 30, 2008 21:42

no nareszcie...... :?jestesmy piekni oraz przystojni.....
Serniczek

Post » Śro paź 01, 2008 9:35

no i stało sie Szynszyl siedzi i patrzy w lusterko......(czatuje ,żeby zrobic mu foto) :twisted:Będzie jak w tej anegdocie z zycia wzietej,która uwielbiam...
Kiedys oglądałam program w tv-wywiad z Janem Englertem oraz jednocześnie z młodym,dobrze zapowiadającym sie tenorem.Konwencja wywiadu-dwie gwiazdy dojrzała (mówiąca z dystansem o tzw"karierze i sławie",)oraz młoda zachłystująca się własnym kunsztem.I nagle ten młody kabotyn mówi.."Codziennie staje rano i długo patrzę w lustro...."
i komentarz Mistrza Englerta za która powinien dostać Nobla...."mam nadzieje,że słyszy pan odpowiedz,że jest jeszcze Śnieżka" :lol: :lol:
Szynszylu....ostrzegam Cię!!!!!!
Serniczek

Post » Śro paź 01, 2008 9:40

Serniczek pisze:no i stało sie Szynszyl siedzi i patrzy w lusterko......(czatuje ,żeby zrobic mu foto) :twisted:Będzie jak w tej anegdocie z zycia wzietej,która uwielbiam...
Kiedys oglądałam program w tv-wywiad z Janem Englertem oraz jednocześnie z młodym,dobrze zapowiadającym sie tenorem.Konwencja wywiadu-dwie gwiazdy dojrzała (mówiąca z dystansem o tzw"karierze i sławie",)oraz młoda zachłystująca się własnym kunsztem.I nagle ten młody kabotyn mówi.."Codziennie staje rano i długo patrzę w lustro...."
i komentarz Mistrza Englerta za która powinien dostać Nobla...."mam nadzieje,że słyszy pan odpowiedz,że jest jeszcze Śnieżka" :lol: :lol:
Szynszylu....ostrzegam Cię!!!!!!

:ryk: :ryk: :ryk:
umarłam.. :smiech3:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro paź 01, 2008 9:53

niom ja też. Tak może powiedzieć tylko Mistrz!!!!! A mina tenora pozostała niezmącona...cóż żeby byc tenorem trzeba mieć hmmmm...predyspozycje.
Pavarotii i Domingo stanowia tu wyjątek.Ja dlatego tak cholernie lubię towarzystwo aktorów.....to nawięksi artyści wśród artystów.Takie małe zdanko rzuconie mimochodem i cichym głosem..... :twisted:
Serniczek

[poprzednia][następna]