Glisty nie widze ale widze za to okazałe gówno w koszyczku.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kwiatkowa pisze:Witamy na Lubelskich Tymczasach LU
pixie65 pisze:oleska222 pisze:
Pixie ale ty myślisz o naszej naszej stronie czy o stronie dla kotów ze schronu?
Myślałam o stronce - przedłużeniu wątku "Lubelskich Tymczasów"
mama007 pisze:bez checi ze strony schroniska bedzie to nadal wygladalo tak jak teraz. czyli jak chcemy jakiegos kota wyadoptowac to najpeirw trzeba go wyciagnac ze schronu, umiescic u kogos, leczyc jesli taka potrzeba, no i wrzucic na strone.
pixie65 pisze:mama007 pisze:bez checi ze strony schroniska bedzie to nadal wygladalo tak jak teraz. czyli jak chcemy jakiegos kota wyadoptowac to najpeirw trzeba go wyciagnac ze schronu, umiescic u kogos, leczyc jesli taka potrzeba, no i wrzucic na strone.
Na to co dzieje się w schronisku nie mamy specjalnego wpływu. Możemy ewntualnie coś "próbować".
Ja myślałam raczej o tym co możemy niejako "prywatnie".
Tak jak na miau jest wątek lubelskich tymczasów, mozna by te same koty prezentować na własnej stronie. Ogłoszenia wrzucane na różne portale często giną w masie innych. Dowiem się o koszty pozycjonowania takiej strony, żeby była widoczna.
Anda pisze:prosta stronę moge zrobic przeca
moge powiesic ja na znajomym, bezpiecznym serwerze za darmo. Potrzebna jest narada i projekt.
Anda pisze:jadę do schronu, zabieram rodzeństwo, więcej nie dam rady wziąć.
pixie65 pisze:Anda pisze:prosta stronę moge zrobic przeca
moge powiesic ja na znajomym, bezpiecznym serwerze za darmo. Potrzebna jest narada i projekt.
Eeee...moja nie wiedzieć, że Ciotka Anda takie umiejętności też posiada...
Anda pisze:jadę do schronu, zabieram rodzeństwo, więcej nie dam rady wziąć.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości