Tytka smark.. Malta b. zle Perełka szuka DS kociaki też

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 23, 2008 21:25

można toples biegać :lol:

wiecie w łazience kocine podgrzewam prądem :wink: ...

ale juz zaczne i tu troszke przepalać ,kurcze mieliśmy plany przeróbki pieca na gaz ..ale duuupa jak zwykle ,ot zycie weryfikuje wszystko...

jeszcze ta mało słodka tajemnica,która już mi ciąży ,ale jak wy spiskujecie to nic wam nie powiem :twisted:

kochane jesteście ,wiecie o tym ???? :oops:

tż po bronchoskopi mówi że lepiej mu sie oddycha ,chyba go poszerzyli :roll:
ale złudzeń nie mamy żadnych :cry:
byle tylko dało sie leczyc......

jak piernikowi staremu opowiadałam o pozdrowieniach i takich tam od dziewczyn z miałowych :wink:
to łzy miał w oczach ,nie wiedziec czemu :roll: :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto wrz 23, 2008 21:28

Ja też się do spisku melduję 8)

Z tym, że tona węgla to za dużo, jak pisze Dorcia - to pewnie kwestia ulokowania węgla, a nie zimowych potrzeb.
Czyli nie jedna dostawa - 2 tony, tylko kilka mniejszych - tak nie wiem czemu mi wychodzi :roll:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto wrz 23, 2008 21:34

JA chciałam tylko...
Skoro za transport doliczają to kupowanie 1 tony nieekonomiczne... Lepiej 2 za jednym transportem chyba?? Ech... Fajnie tak napisać. Nie wiem ile dorzucę, bo to od TŻ zależy :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto wrz 23, 2008 22:01

U mnie za dostawę liczą 30zł od tony

Ja mam w domu 14C, Dorciu jak u Ciebie?
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Wto wrz 23, 2008 22:28

Ja mam najblizej do dorci i chyba wypada udac sie na inspekcje mierzenia temperatury? I co Ty na to dorciu?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Wto wrz 23, 2008 22:47

Dorciu ja zartuje, zapraszam do siebie .
Autobus którym codziennie jezdzisz do szpitala , zatrzymuje sie pod moim domem, zapraszam teraz masz okazje tyle razy obiecywalas.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro wrz 24, 2008 8:19

słuchajcie w Obim lub Castoramie jst takie paliwko w formie zmyślnych balasków z dębu jakby sprasowane trocinki.Kaloryczność wysoka...pakowane w folijki mozna nawet w domu trzymac bo sie nie brudzi.Ja tego używam do kominka...jest genialne i gorąco od tego szybko.Może na takie przepalenia na teraz dałoby sie Dorci tego podrzucić kilka opakowań? Raz przepali i piec rozgrzany będzie trzymał.......ja niestety jestem złozona choróbskiem po wyprawie do Krakowa po kotki.....ale moze ktos ma na trasie Castoramę...na dziale kominkowym by sie temu przyjrzał. :)(od tych balasków mam w chałupce 25 st.paląc tylko kominkiem co prawda z tak zwanym rozprowadzeniem a domek mam z Ytonga ale naprawdę ciepło jest.Wszystkim uzywającym kominków,pieców polecam do wypróbowania ten wynalazek.albo tez inne -sa np takie kulki z miału węglowego..ale to chyba tylko do pieców)
Serniczek

Post » Śro wrz 24, 2008 8:40

Chciałam pięknie podziękować Wszystkim, którzy chcą wesprzeć Dorcię. Tym, którzy się nie ujawniają i piszą na PW - też 8) :D .
Może ja udostępnię swoje konto (i tak jest do pensji puste :? ) i poproszę o wpłaty? Jak zwykle w takich sytuacjach - przedstawię rozliczenie. Każda inna opcja załatwienia sprawy również mile widziana - może któraś Cioteczka mogłaby zbierać pieniążki, albo ma inny pomysł?
Wg mnie jedna kwestia nie ulega wątpliwości - nie można dać kasy Dorci, bo wyda na weta 8) :lol: .
Marcelibu

Post » Śro wrz 24, 2008 9:11

Dziewczyny, brak mi słów....

Dorciu, mam WIELKI SZACUNEK do Ciebie...
Jesteś Aniołem pod postacią zwykłego człowieka... :)
Gdybym Cię spotkała, ukłoniłabym CI się do ziemi ... :)

Śledzę wątek ale się nie udzielam ... Ale wiedz,

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: + ciepłe myśli :)
mamuśka

Post » Śro wrz 24, 2008 9:14

Dorciu, czy lekarze mówią kiedy Twój TŻ będzie mógł wrócić do domku?

ślę dużo ciepłych myśli także dla niego, niech zdrowieje szybko chłopak ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro wrz 24, 2008 9:43

dorcia44 pisze:można toples biegać :lol:

...oczywiście mozna a nawet trzeba ...żeby sie rozgrzać!!!!! :twisted:
Serniczek

Post » Śro wrz 24, 2008 9:53

Eeee, Cy to najcieplejsza część organizmu, jak się je oziębi to i reszta zmarznie...
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Śro wrz 24, 2008 12:01

siedze teraz i prżez was rycze

jesteście poprostu :aniolek: :aniolek: i bardzo wam za to dziekuje ,nie wiem czym zasłużyłam sobie na waszą pomoc ,dobre słowa ,nie robie nic takiego ,naprawde ,nic takiego :oops: :oops: :oops:

Malta po wczorajszej kroplówce zamiast lepiej to gorzej :cry:
dzis mieliśmy problemy podać jej bo wszystko bokami wyciekało i krewka sie lała ,padło znów pytanie zasadności tego wszystkiego...tak mi kurcze strasznie zle jest...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 24, 2008 13:08

Dorciu, jak to nic nie robisz.......jesteś.......dla tych zwierząt......jesteś ich wybawieniem. A do tego ludzi przyciągasz......zobacz ile nas wokół Ciebie :)

Maltusia.......może ona ma już dość? to brzmi tak okrutnie, wiem....ale.....:( :( :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro wrz 24, 2008 13:49

A ja mam pytanie, ale wbrew pozorom powazne :wink: : skoro nazwóz krowi słuzy do opalania, to może i koci?
Jak tak, to ja mogę dorcię zasilić urobkiem moich choler, będzie z 20 "węgielków" na dobę minimum! A z gromadą dorci to może i małą elektrownię załozymy? :P

Dorcia, jak TZ wróci do domku to nawet mogę i tą chińszczyznę mu zamówić :P

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]