Młodziaki dziś już były. Może jutro jeszcze będą. Zastanowię się.
Joasia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Ale sztab adwokatów Sznyca się odezwał!![]()
Młodziaki dziś już były. Może jutro jeszcze będą. Zastanowię się.
Joasia
alus1 pisze:a dzwoniłaś już do EMPIKU? czy za dużo wina było![]()
JoasiaS pisze:alus1 pisze:a dzwoniłaś już do EMPIKU? czy za dużo wina było![]()
W Empiku mnie odprawili z kwitkiem, bo handlują wyłącznie z hurtowniami książek. Ale w jednej warszawskiej hurtowni pani jest zainteresowana współpracą. Mam przysłać PDF-a i konkretnie pogadamy jutro![]()
Chat, dawaj fotę Jagienki. Nie krępuj się, dziewczyno!
Joasia
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:a dzwoniłaś już do EMPIKU? czy za dużo wina było![]()
W Empiku mnie odprawili z kwitkiem, bo handlują wyłącznie z hurtowniami książek. Ale w jednej warszawskiej hurtowni pani jest zainteresowana współpracą. Mam przysłać PDF-a i konkretnie pogadamy jutro![]()
Chat, dawaj fotę Jagienki. Nie krępuj się, dziewczyno!
Joasia
Może w księgarniach internetowych tak sobie pomyślałam
no cóż popytam tu i tam
Dorota pisze:Co knujecie?
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Co knujecie?
A rozsławić chcemy dzisiejszych bohaterów dnia i ich tatusia. Dodruk książki może zrobimy, ale taki, żebym tym razem nie poszła z torbami
. Wszystko jest w wątku książkowym na KŁ, ale Aluś lubi se po wszystkich możliwych wątkach pisać
.
Joasia
MonikaG pisze:Czy spóźniona ciotka ma jeszcze szanse na kawałeczek ciasta?
alus1 pisze:co mam począćprzecie nie nowego kotka bo moje są wysterylizowane a do dwunożnych mam taki stosunek jak Joaś
Chat pisze:Eeeee tam, a co sadzicie o szescionogach, takich juz odchowanych?![]()
http://upload.miau.pl/3/138014.jpg
Chat pisze:Eeeee tam, a co sadzicie o szescionogach, takich juz odchowanych?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości