Tefał widzi wszystko i wszędzie.
Ja chyba jednak i odbiornik usunę z mieszkania, wielki brat patrzy...
Moderator: Estraven
o, rehabilitacjaRankin79 pisze::oops: Może nie wszystko wszelako stracone, gdyż do tefał przychodzą tzw. summary czyli podsumowania różnych dyscyplin. Wiem, że przejazdów Patti w tym nie było, ale jest chyba adres www na którym można to zobaczyć - poszukam i podam
Rank

Rankin79 pisze:Ale jest jeszcze jedna szansa - wyślij mi S na priv swój tel, zwłaszcza, że interes jest zdaje się obustronny...
redaf pisze:A tak w ogóle to Frędzlon nader przystojny jest z tym różowym nochem
i zafrasowanym wyrazem pyszczydła
galla pisze:Rankin79 pisze:Ale jest jeszcze jedna szansa - wyślij mi S na priv swój tel, zwłaszcza, że interes jest zdaje się obustronny...
Ło, ale czad

redaf pisze:Rankin79 pisze: wyślij mi S na priv swój tel, zwłaszcza, że interes jest zdaje się obustronny...
Pluszak się pochlasta, jak nic![]()
sibia pisze:No napisał jaki przecież.
Obustronny
galla pisze:Rankin79 pisze:Ale jest jeszcze jedna szansa - wyślij mi S na priv swój tel, zwłaszcza, że interes jest zdaje się obustronny...
Ło, ale czadredaf pisze:A tak w ogóle to Frędzlon nader przystojny jest z tym różowym nochem
i zafrasowanym wyrazem pyszczydła
Frędzlon zastanawia się tu zapewne, co można by przeżuć zamiast Simpsoników

sibia pisze:No dobra, doniosę ciotkom, że poznałam Frędzla osobiście
Zaprawdę, piękny to kot i dorodny. Ponieważ został mi powierzony pod tygodniową opiekę, to będę tu relacje zapodawać, coby ślad pozostał, a Rankin, jak z ciepłego morza wylezie, mógł sprawdzić, jak się kot miewa i czy vrendzlositterki nie wykończył.
Wczoraj potraktowana zostałam niezwykle kulturalnie, mruczeniem i nawet się uprzejmie pobawił ze mną sznureczkiem. Zobaczymy, jak dziś się będzie zachowywał.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 8 gości