<megafon i lekka chrypka>
nie mam depresji, jestem bardzo zajęta, jestem bardziej zajęta niż infolinia TP S.A.
<znaczące buczenie>
koniec komunikatu, o.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:czy ta propozycja podana przez siostre skarbniczkę też akualna![]()
![]()
![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79 ... sc&start=0
jake ostaeczne kandydatury
Matahari pisze:głosuję na Marcjannę...
dla puss można przeznaczyć środki z FS...
drogie Siostry... czarownice z bazaraku poszły na loterii... z kaski, którą zebrałyśmy wpłaciłam właśnie 100 zł na Fundusz Specjalny Czarownic...
villemo5 pisze:Matahari pisze:głosuję na Marcjannę...
dla puss można przeznaczyć środki z FS...
drogie Siostry... czarownice z bazaraku poszły na loterii... z kaski, którą zebrałyśmy wpłaciłam właśnie 100 zł na Fundusz Specjalny Czarownic...
O składeczkach proszę pamiętać Siostry Czarowne! Schroniskowce z Wrocławia nas potrzebują!!
I ponawiam swoją prośbę!! Jak już podajecie linka z potencjalnym beneficjentem to napisze kilka zdań o co w tym chodzi i jakie potrzeby!! Ja teraz mam poważne problemy z siecią i nie ogarniam większości wątków!!
puss pisze:nie mam już siły. w ciągu ostatnich 2 miesięcy mam na stałe ciągle 9 kotów. moje mieszkanie to melina, gdzie wszędzie są kłaki, śmierdzi jak cholera mimo że ciągle sprzątam, wietrzę i piorę. karma schodzi jak świeże bułeczki, nie mówię już o żwirku. wczoraj znalazłam kolejnego kotka, niekastrowanego młodego kocurka.
nie ma mnie w domu średnio 10 godzin dziennie. nie ma kto tych wszystkich kotów wymiziać i dopilnować czy wszystko jest okej. Puder ma grzyba (leczymy póki co). nie wiem czy inne koty nie mają, bo z wydanych przeze mnie dwa dostały w nowych domach, a Muu ma kombinację świerzbowca skórnego z grzybem. jestem załamana, bo już drugi miesiąc prowadzę małe schronisko i końca nie widać.
nie zabrałby ktoś ode mnie chociaż jednego tymczasa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 268 gości