(KRK) 3 KOTY W SCHRONIE W TRAGICZNYM STANIE, DT NA CITO!S.76

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2008 16:58

Podrzucam koty.

pamir

Od: Pon lip 28, 2008 16:59
Lokalizacja: fizycznie Warszawa, mentalnie Kraina Wierzby Rosochatej

Post » Pon wrz 22, 2008 17:11

Tweety pisze:
catalina pisze:
Tweety pisze:mówiłam, że ta biedna persia wygląda jak zombi :cry:
Catalina, co z tymi maluszkami, o kórych pisałam sms'a?
Ten rudy to długo nie pociągnie z taką depresją :cry:

Napisalam do tej dziewczyny, nie odpowiedziala, dzwonic juz nie moge, koszmarnie duzo na obu telefonach wygadałam, nie moge juz dzwonic, a kociat nie ogladałam, wystarczyło mi to co widziałam :cry:

to ja chyba pojadę jutro po te dwa, o ile jeszcze będą żyły :cry:

a no własnie, byłam dzisiaj po te dwa kotki...

Spóźnilismy sie, bo jeden rano odszedł :placz:

W zamian za to, dostałam inna koteczkę, niby ozdrowieńca, ale z nawrotem kk, maleńka - tam była bez szans...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon wrz 22, 2008 18:43

bardzo mi przykro...kotku[']
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Pon wrz 22, 2008 21:21

Mimo, ze pan doktor :twisted: twierdzi w sobote, ze stymulator Pumie starczy, to dzis sie okazalo, ze nie i sie nam kot rozlozyl :twisted: ach, ci lekarze :twisted:
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Pon wrz 22, 2008 21:24

catalina pisze:Mimo, ze pan doktor :twisted: twierdzi w sobote, ze stymulator Pumie starczy, to dzis sie okazalo, ze nie i sie nam kot rozlozyl :twisted: ach, ci lekarze :twisted:

chyba czasem rutyna ich zabija :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 22, 2008 21:38

catalina pisze:Mimo, ze pan doktor :twisted: twierdzi w sobote, ze stymulator Pumie starczy, to dzis sie okazalo, ze nie i sie nam kot rozlozyl :twisted: ach, ci lekarze :twisted:

catalina, zagladnij na wątek Tweety krakowski, tam umieszczam zdjęcia, w schronie widziałam też przecudną srebrną kicię ...
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon wrz 22, 2008 21:42

kosma_shiva pisze:

catalina, zagladnij na wątek Tweety krakowski, tam umieszczam zdjęcia, w schronie widziałam też przecudną srebrną kicię ...

ten o kociatach??? zagladałam, a ta srebrna to wiem która, pisałam zdaje sie na tamtym watku, ze dzikawa jest, chyba, ze juz mi sie watki knocą :roll:
Obrazek
Obrazek

catalina

Post » Pon wrz 22, 2008 22:42

catalina pisze:
kosma_shiva pisze:

ten o kociatach??? zagladałam, a ta srebrna to wiem która, pisałam zdaje sie na tamtym watku, ze dzikawa jest, chyba, ze juz mi sie watki knocą :roll:

dobrze mówisz, może dzika, może przestraszona, ale piękna i biedna....
na tamtym wątku umiesciłam kilka foket ze schronu, w tym persi i bialo-rudego kawa :)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon wrz 22, 2008 22:45

tu jeszcze kolejna fotka persicy i tego rudaska z dłuższym włosem (on jest na wykończeniu :cry: )

Obrazek

Obrazek

Tweety

Post » Pon wrz 22, 2008 22:48

i on i ona na wykonczeniu,
ona chora fizycznie a on psychicznie. niech sie kots zlituje i weźmie chociaz na tymczas :!: :!: :!:
Obrazek

kosma_shiva

Post » Wto wrz 23, 2008 9:12

jest oferta sfinansowania w pełni leczenia i utrzymania persi, tylko gdzie ten DT?? :cry: A to rude cudo pewnie nie doczeka pomocy :cry:

Tweety

Post » Wto wrz 23, 2008 10:35

ech, Tweety, ten rudy to przecudny jest i młody - niech ktoś da mu szanse. Ja gdybym tylko nie miała maluszków na tymczasie, to bym go wzięła...mimo wszystko :)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Wto wrz 23, 2008 11:01

DOMKI!!!!!!!!! GDZIE JESTESCIE????!!!!!!!! :cry:
Obrazek
Obrazek

catalina

Post » Wto wrz 23, 2008 13:11

Przeklejam z wątku Adopcje Puchatkowa:

Edzina pisze:DOBRA! Zlamalam sie. Moge ja zabrac, ale musze wiedziec na czym stoje. Uprzedzam, ze nie dam rady jezdzic codziennie do weta, wiec jesli wymagalaby kroplowek, zastrzykow, mialaby cukrzyce czy licho wie co jeszcze - nie zabiore jej. Nie mieszkam bezposrednio w miescie, wiec u mnie to wyglada tak, ze wracam do domu i znow musze jechac, co liczac z kolejkami u weta zajmuje mi czas do wieczora. A przeciez trzeba sprawdzic dzieciom chocby lekcje..
Jesli wymaga podawania tabletek, sporadycznych zastrzykow i doprowadzenie jej do porzadku to tak.
Na ta chwile nie planuje wyjazdu do Krakowa. Moze dopiero w pazdzierniku. Predzej byc moze bede w Warszawie, ale tez nie wiem. Wiec trzeba by jakos szukac transportu.
Ale na razie chcialabym cos wiecej o niej wiedziec. Zdaje sie, ze mialy byc wyniki dzisiaj..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto wrz 23, 2008 13:27

kosma_shiva pisze:ech, Tweety, ten rudy to przecudny jest i młody - niech ktoś da mu szanse. Ja gdybym tylko nie miała maluszków na tymczasie, to bym go wzięła...mimo wszystko :)

piękny jest. i taki biedny. :(
cały czas myślę o tym biedaczku.
ale ja muszę jechać na ten urlop.

ciocie, kawałek łazienki dla rudaska potrzebujemy. :(
on ma mało czasu.

czy on miał jakieś badania robione? czy to dół psychiczny, a fizycznie jest zdrowy?
nie wiem po co pytam, głupia jestem.

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

[poprzednia][następna]