Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tweety pisze:catalina pisze:Tweety pisze:mówiłam, że ta biedna persia wygląda jak zombi![]()
Catalina, co z tymi maluszkami, o kórych pisałam sms'a?
Ten rudy to długo nie pociągnie z taką depresją
Napisalam do tej dziewczyny, nie odpowiedziala, dzwonic juz nie moge, koszmarnie duzo na obu telefonach wygadałam, nie moge juz dzwonic, a kociat nie ogladałam, wystarczyło mi to co widziałam
to ja chyba pojadę jutro po te dwa, o ile jeszcze będą żyły
catalina pisze:Mimo, ze pan doktortwierdzi w sobote, ze stymulator Pumie starczy, to dzis sie okazalo, ze nie i sie nam kot rozlozyl
ach, ci lekarze
catalina pisze:Mimo, ze pan doktortwierdzi w sobote, ze stymulator Pumie starczy, to dzis sie okazalo, ze nie i sie nam kot rozlozyl
ach, ci lekarze
kosma_shiva pisze:catalina pisze:Mimo, ze pan doktortwierdzi w sobote, ze stymulator Pumie starczy, to dzis sie okazalo, ze nie i sie nam kot rozlozyl
ach, ci lekarze
catalina, zagladnij na wątek Tweety krakowski, tam umieszczam zdjęcia, w schronie widziałam też przecudną srebrną kicię ...
catalina pisze:kosma_shiva pisze:catalina pisze:Mimo, ze pan doktortwierdzi w sobote, ze stymulator Pumie starczy, to dzis sie okazalo, ze nie i sie nam kot rozlozyl
ach, ci lekarze
catalina, zagladnij na wątek Tweety krakowski, tam umieszczam zdjęcia, w schronie widziałam też przecudną srebrną kicię ...
ten o kociatach??? zagladałam, a ta srebrna to wiem która, pisałam zdaje sie na tamtym watku, ze dzikawa jest, chyba, ze juz mi sie watki knocą
Edzina pisze:DOBRA! Zlamalam sie. Moge ja zabrac, ale musze wiedziec na czym stoje. Uprzedzam, ze nie dam rady jezdzic codziennie do weta, wiec jesli wymagalaby kroplowek, zastrzykow, mialaby cukrzyce czy licho wie co jeszcze - nie zabiore jej. Nie mieszkam bezposrednio w miescie, wiec u mnie to wyglada tak, ze wracam do domu i znow musze jechac, co liczac z kolejkami u weta zajmuje mi czas do wieczora. A przeciez trzeba sprawdzic dzieciom chocby lekcje..
Jesli wymaga podawania tabletek, sporadycznych zastrzykow i doprowadzenie jej do porzadku to tak.
Na ta chwile nie planuje wyjazdu do Krakowa. Moze dopiero w pazdzierniku. Predzej byc moze bede w Warszawie, ale tez nie wiem. Wiec trzeba by jakos szukac transportu.
Ale na razie chcialabym cos wiecej o niej wiedziec. Zdaje sie, ze mialy byc wyniki dzisiaj..
kosma_shiva pisze:ech, Tweety, ten rudy to przecudny jest i młody - niech ktoś da mu szanse. Ja gdybym tylko nie miała maluszków na tymczasie, to bym go wzięła...mimo wszystko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości