Etka pisze: na wszelki wypadek dementuje- nie wstawilam sie w schronie
To kiedy się teraz Etka w najbiższym czasie wstawiasz (oczywiście w schronie)?
Moderator: Estraven
Etka pisze: na wszelki wypadek dementuje- nie wstawilam sie w schronie
Sis pisze:Behemota II przechrzciłam, żeby się koty nie myliły - teraz to Frey - super kocur, charakterem podobny do dziadziusia seniora nr 114, którego też dałyśmy na ogłoszenia - dzieki, CoolCaty, za piękny opis
Dziadziuś co prawda nie ma ząbków prawie wcale, ale co to kotu przeszkadza
Magija pisze:
dziewczyny - mam z 20m tkaniny nadającej się na szycie poduch do schroniska - kto byłby w stanie mi pomóc? (to taki jeans elastyczny, miły w dotyku, w sam raz na poduchy dla kotów)

Myszeńk@ pisze:Robię porządki w szafach, mam wypychacze do poduch.
Tylko komu podrzucić ?![]()
CoolCaty pisze:Na ulicy Kochanowskiego zostało przed blok wystawione 15 kotów z mieszkania. Administracja wywarła na właścicielu (za pośrednictwem sąsiadki) taką presję, że ten koty wystawił przed blok. Koty mają być sukcesywnie wyłapywane przez karmicielki i odwożone do schroniska. Tak więc przygotujmy sie na nowych przybyszów - koty domowe, oswojone. Trzeba im będzie porobic fotki, opisy i ogłoszenia.

CoolCaty pisze:Na ulicy Kochanowskiego zostało przed blok wystawione 15 kotów z mieszkania. Administracja wywarła na właścicielu (za pośrednictwem sąsiadki) taką presję, że ten koty wystawił przed blok. Koty mają być sukcesywnie wyłapywane przez karmicielki i odwożone do schroniska. Tak więc przygotujmy sie na nowych przybyszów - koty domowe, oswojone. Trzeba im będzie porobic fotki, opisy i ogłoszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra i 86 gości