Mereth pisze:Cześć Mru![]()
Muszę powiedzieć Dużej co sądzę o puszkach, też bym sobie zjadł świeżego mięska![]()
Zorek
Ja tam już dawno powiedziałem co sądzę o puszkach, nie jadam ich nigdy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Cześć Mru![]()
Muszę powiedzieć Dużej co sądzę o puszkach, też bym sobie zjadł świeżego mięska![]()
Zorek
Avian pisze:Hello Mru![]()
Jednak dała w końcu tego mintaja ....
Ale to już nie to - ja lubię takiego gorącego, prosto z garnka.
Duża przecież też je ciepły obiad, dlaczego nam daje zimną rybą![]()
Rychu
Dorota pisze:Rozumiesz moje przerazenie, jak do naszej,
chlodzacej sie ryby, dobrala sie kocica sasiadow?!
Na naszych oczach!![]()
Mru
Dorota pisze:Rozumiesz moje przerazenie, jak do naszej,
Na naszych oczach!![]()
Mru
behemotka pisze:Dorota pisze:Rozumiesz moje przerazenie, jak do naszej,
Na naszych oczach!![]()
Mru
Skandal![]()
Ale Duża poszła obronić waszą rybkę?
Chlory i Potwory oburzeni
Dorota pisze:behemotka pisze:Dorota pisze:Rozumiesz moje przerazenie, jak do naszej,
Na naszych oczach!![]()
Mru
Skandal![]()
Ale Duża poszła obronić waszą rybkę?
Chlory i Potwory oburzeni
Stala i kwiczala ze smiechu![]()
Mru
MaryLux pisze:Cześć Mru! Moja Duża czasem mi gotuje rybkę. Ale jak ta ryba się jeszcze gotuje, to ja już się wydzieram, żeby mi ją natychmiast dawała. Kiedyś mieszkała u nas taka Magda i jak ja się darłam, to ona myślała, że mnie Duża ze skóry obdziera i prawie zrobiła mojej Dużej awanturę, że krzywdzi biedną, chorą kotkę.
Kulka vel KukaKulaCzarnyDrink
Dorota pisze:MaryLux pisze:Cześć Mru! Moja Duża czasem mi gotuje rybkę. Ale jak ta ryba się jeszcze gotuje, to ja już się wydzieram, żeby mi ją natychmiast dawała. Kiedyś mieszkała u nas taka Magda i jak ja się darłam, to ona myślała, że mnie Duża ze skóry obdziera i prawie zrobiła mojej Dużej awanturę, że krzywdzi biedną, chorą kotkę.
![]()
My tez sie wydzieramy![]()
Mru
MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Cześć Mru! Moja Duża czasem mi gotuje rybkę. Ale jak ta ryba się jeszcze gotuje, to ja już się wydzieram, żeby mi ją natychmiast dawała. Kiedyś mieszkała u nas taka Magda i jak ja się darłam, to ona myślała, że mnie Duża ze skóry obdziera i prawie zrobiła mojej Dużej awanturę, że krzywdzi biedną, chorą kotkę.
![]()
Mru
A co Duza na to?
MPIK
Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Cześć Mru! Moja Duża czasem mi gotuje rybkę. Ale jak ta ryba się jeszcze gotuje, to ja już się wydzieram, żeby mi ją natychmiast dawała. Kiedyś mieszkała u nas taka Magda i jak ja się darłam, to ona myślała, że mnie Duża ze skóry obdziera i prawie zrobiła mojej Dużej awanturę, że krzywdzi biedną, chorą kotkę.
![]()
Mru
A co Duza na to?
MPIK
Zrzedzi, ze smierdzi ryba w calym domu.
Ona nas nie rozumie w tym momencie.
Mru
MaryLux pisze:Mlrrrrrlrrrru, jesteś doblrrrlrym naucycielem
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], marivel i 57 gości