Dziękuję za pychola

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dzisiaj dzień zaczęłam od ..zbierania fasolekLafinka rozpracowała reklamówkę z fasolką szparagową, i rozpracowała fasolki..Były porozwalane w pokoju, kuchni, łazience, i na łóżku
![]()
Ba! Fasolki były oczywiście pootwierane, to zbierałam je w cząstkach
Mam nadzieję, że się ich nie najadła zmorka! A słyszałam, że szaleje intensywnie z czymś od 4-ej... Tylko nie potrafiłam dojść z czym.
MarciaMuuu pisze:kalair pisze:Dzisiaj dzień zaczęłam od ..zbierania fasolekLafinka rozpracowała reklamówkę z fasolką szparagową, i rozpracowała fasolki..Były porozwalane w pokoju, kuchni, łazience, i na łóżku
![]()
Ba! Fasolki były oczywiście pootwierane, to zbierałam je w cząstkach
Mam nadzieję, że się ich nie najadła zmorka! A słyszałam, że szaleje intensywnie z czymś od 4-ej... Tylko nie potrafiłam dojść z czym.
kalair pisze:Mereth pisze:Dzień dobry kalair i kreteczki![]()
Nawet nie będę próbować nadrabiać całego weekendu u Was![]()
Jak pogódka? U nas szaro i buro
E tam,parę stronek było..![]()
![]()
Witanko Mereth poranne!Ha! Dzisiaj mi się udało!![]()
![]()
Niestety pogódka no..jakby to ując..przeobrzydliwa..I stale, niezmiennie, uparcie kapie z nieba.O.
![]()
A u Was lepiej troszeczkę?![]()
Proszę-
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Dzień dobry kalair i kreteczki![]()
![]()
![]()
Niestety pogódka no..jakby to ując..przeobrzydliwa..I stale, niezmiennie, uparcie kapie z nieba.O.
![]()
Proszę-
U nas też lipa z pogodą.
Wczoraj zmarzłam jeszcze przeokrutnie na Torze Poznań, byłam na wyścigach motocyklowychAle co się dziwić, takie wygwizdajewo, że nie dziw, że wiatr dął i dął. I jeszcze pod koniec zaczął deszczyk padać, dobrze że byliśmy autkiem, tam chociaż cieplutko było
![]()
Dziękuję za Lafinkę, fajne ma uszka![]()
Iskropka pisze:Nie wiem na jak długo ale póki co przestało padać
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Dzień dobry kalair i kreteczki![]()
![]()
![]()
![]()
Proszę-
U nas też lipa z pogodą.
Wczoraj zmarzłam jeszcze przeokrutnie na Torze Poznań, byłam na wyścigach motocyklowychAle co się dziwić, takie wygwizdajewo, że nie dziw, że wiatr dął i dął. I jeszcze pod koniec zaczął deszczyk padać, dobrze że byliśmy autkiem, tam chociaż cieplutko było
![]()
Dziękuję za Lafinkę, fajne ma uszka![]()
A to akurat wiaterku u nas niet! A fajnie było?
W autko ciepełko,no tak..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 127 gości