redaf pisze:Monostra pisze:zawsze w instrukcjach parę rzeczy zaskakuje![]()
Dlatego nigdy nie należy brać instrukcji do ręki
Siostro! Pokrewienstwo duchowe odczuwać zaczynam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Pokrewienstwo duchowe odczuwać zaczynam
skaskaNH pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:Pokrewienstwo duchowe odczuwać zaczynam
Zaczynasz Ty je czuć?
To Moc w Tobie budzi się, młody padawanie.
Moc Zywca - i z Tobą, Mistrzu niech będzie!
skaskaNH pisze:Moc Zywca - i z Tobą, Mistrzu niech będzie!
Na moim także wodopój otwarty już całodoboworedaf pisze:Będzie, młody padawanie.
Tym bardziej, że na moim osiedlu kiedy właściciel nocnego sklepu został w nim zabity - natychmiast jego spadkobiercy za kasa stanęli, a interesu nie zamknęli.![]()
Mistrzu, w sen uciekłam, zanim ciemna strona Mocy z puszki wyleźć zdązyłaredaf pisze:Bądź ostrożnym jednak Ty...
W takiej puszce ciemna strona Mocy czai się.
Tobą zawladnąć spróbuje, jeśli gniew w Tobie jest
skaskaNH pisze:Czyli jutro jade wlasnym srodkiem transportu do pracy
progect pisze:A instrukcje obsługi Vrędzla to do szufkady pisałaś czy gwoli uciechy gawiedzi
skaskaNH pisze:skaskaNH pisze:Czyli jutro jade wlasnym srodkiem transportu do pracy
Tiaaa, nadzieja matką...![]()
Prekonalam sie dziś, że niemanie kapcia bynajmniej nie świadczy o tym, ze bedzie mozna jechaćWyszłam sobie na styk, mniej wiecej wiem, ile czasu potrzebuje na dojazd autem do pracy... i lipa
Dziad jeden, wziąl sie był zbuntował i nie raczył odpalić
![]()
Oczywiście ubrana byłam tak, że wyjść z auta i przejść do pracy, ale juz raczej nie dalej, a tu nawet nie ma czasu, zeby wracac i sie przebierac.
Jutro bede molestowac kumpla, zeby mu zajrzal w bebechy, czy da sie jeszcze zreanimować
progect pisze:Redaf prorok
redaf pisze:progect pisze:Redaf prorok
Progect kapucha i judziciel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości