olaxiss pisze:Monostra pisze:
Mały Moher:
i mały Sybirek:
jakie kurczaki nieopierzone !![]()
słodziaki

załuję, że nie wiem jak Toril wyglądał jak był taki maluch
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olaxiss pisze:Monostra pisze:
Mały Moher:
i mały Sybirek:
jakie kurczaki nieopierzone !![]()
Monostra pisze:Dziś jest szczęśliwy dzień Mohera. Mruczał głośno(!), przymrużał oczy, ocierał się łebkiem o rękę i ogólnie miał wygląd kota w ekstazie.
Co go doprowadziło do takiego zachwytu? Obcinanie pazurków. On to uwielbia! Najlepsza pieszczota według niego to masaż stópek
.
Monostra pisze:Dziś jest szczęśliwy dzień Mohera. Mruczał głośno(!), przymrużał oczy, ocierał się łebkiem o rękę i ogólnie miał wygląd kota w ekstazie.
Co go doprowadziło do takiego zachwytu? Obcinanie pazurków. On to uwielbia! Najlepsza pieszczota według niego to masaż stópek
.
Monostra pisze:Skaska, ja jego głośne mruczenie usłyszałam właśnie dopiero przy obcinaniu pazurków i tak się zorientowałam, że lubi ugniatanie stópek. Sama byłam w szoku
. On normalnie mruczy cichutko, słychać jak się ucho do kota przyłoży, no i można wyczuć drgania.
Spróbowałam Sybirka nauczyć, że takie ugniatanie delikatne jest przyjemne i nawet się udało. Całe szczęście, bo na początku przy próbie obcinania pazurków wył, jakbym mu łapy obcinała.
Ale koniec z masażami stópek. 8 śmigających stópek wpadło dziś na biurko - w kawie było wszystko. Co się dało domyłam, papiery schną. Jakoś Moherowi chora łapa nie przeszkadzała w zabawie z Sybim, choć ostatnio przymierza się do skoku, przerzuca ciężar na lewą i patrzy żałośnie, żeby go podsadzić np. na pralkę. Symulant
.
sylwiah2 pisze:Witam![]()
Mam nadzieje ze wkrotce dolaczy do nich nowy lokator....i rezydenci nie beda mieli nic przeciwko temu
sylwiah2 pisze:Witam![]()
Mam nadzieje ze wkrotce dolaczy do nich nowy lokator....i rezydenci nie beda mieli nic przeciwko temu
Georg-inia pisze:sylwiah2 pisze:Witam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()