Witam serdecznieCichy Kąt pisze:Witaj chogathaSzkoda, że w tak smutnych okolicznościach
Jak tam Gustaw ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witam serdecznieCichy Kąt pisze:Witaj chogathaSzkoda, że w tak smutnych okolicznościach
Jak tam Gustaw ?
Ale nie umiemAna_Zbyska pisze:Chogatha, Ty tu wstawiaj fotki Gustawa, a nie się mną wyręczać
chogatha pisze:Ale nie umiemAna_Zbyska pisze:Chogatha, Ty tu wstawiaj fotki Gustawa, a nie się mną wyręczaćHeelpppppp
kochane moje , dzis naszemu " księciuniowi " podsunęłam kuwetę pod nocs , czyli pod rogówkę w kuchni gdzie się chowa i co ? .... i było siusiu !!!Ana_Zbyska pisze:Też mi się wydaje, że w klatce robiły do kuwety, bo miały do niej na wyjście z koszyczka.
Tutaj jest trochę gorzej, bo ciągle się bunkruje, jak się go wyciągnie, to jest pewnie tak zestresowany, że nie kuweta mu w głowie..
DZięki zaraz spróbujęmb pisze:chogatha pisze:Ale nie umiemAna_Zbyska pisze:Chogatha, Ty tu wstawiaj fotki Gustawa, a nie się mną wyręczaćHeelpppppp
http://upload.miau.pl
Zrobi się prawie samo![]()
Wyszukaj zdjęcie, kliknij "wyślij", a następnie skopiuj adres, który pojawił się w ramce u dołu i wklej go do postu.
Powodzenia![]()
![]()
Dodać chcialam , że mały własnie buszuje po mieszkaniuchogatha pisze:kochane moje , dzis naszemu " księciuniowi " podsunęłam kuwetę pod nocs , czyli pod rogówkę w kuchni gdzie się chowa i co ? .... i było siusiu !!!Ana_Zbyska pisze:Też mi się wydaje, że w klatce robiły do kuwety, bo miały do niej na wyjście z koszyczka.
Tutaj jest trochę gorzej, bo ciągle się bunkruje, jak się go wyciągnie, to jest pewnie tak zestresowany, że nie kuweta mu w głowie..Jak do tej pory drugiej " sprawy " nie znalazłam i nie wyczułam nigdzie , więc może tez znajdzie się na swoim miejscu
Pochwalić sie musze , że Gustaw spędził dziś ze mną około 15min w łóżku i usłyszalam najpiekniejszy dźwięk jaki może wydac kot , MRUCZENIE
Gustaw odważył się nawet przekręcic na plecy i dać głaskać się po brzuszku a na koniec dosta.lam od maluszka słodkiego aczkolwiek bardzo nie smiałego buziaka
Jestem z niego dumna !
O! I kupa w kuwecie się znalazłachogatha pisze:Dodać chcialam , że mały własnie buszuje po mieszkaniuchogatha pisze:kochane moje , dzis naszemu " księciuniowi " podsunęłam kuwetę pod nocs , czyli pod rogówkę w kuchni gdzie się chowa i co ? .... i było siusiu !!!Ana_Zbyska pisze:Też mi się wydaje, że w klatce robiły do kuwety, bo miały do niej na wyjście z koszyczka.
Tutaj jest trochę gorzej, bo ciągle się bunkruje, jak się go wyciągnie, to jest pewnie tak zestresowany, że nie kuweta mu w głowie..Jak do tej pory drugiej " sprawy " nie znalazłam i nie wyczułam nigdzie , więc może tez znajdzie się na swoim miejscu
Pochwalić sie musze , że Gustaw spędził dziś ze mną około 15min w łóżku i usłyszalam najpiekniejszy dźwięk jaki może wydac kot , MRUCZENIE
Gustaw odważył się nawet przekręcic na plecy i dać głaskać się po brzuszku a na koniec dosta.lam od maluszka słodkiego aczkolwiek bardzo nie smiałego buziaka
Jestem z niego dumna !
zjadł m ichy teraz szaleje i wcale nie przeszkadza mu moje towarzystwo .
chogatha pisze:O! I kupa w kuwecie się znalazłachogatha pisze:Dodać chcialam , że mały własnie buszuje po mieszkaniuchogatha pisze:kochane moje , dzis naszemu " księciuniowi " podsunęłam kuwetę pod nocs , czyli pod rogówkę w kuchni gdzie się chowa i co ? .... i było siusiu !!!Ana_Zbyska pisze:Też mi się wydaje, że w klatce robiły do kuwety, bo miały do niej na wyjście z koszyczka.
Jestem z niego dumna !
zjadł m ichy teraz szaleje i wcale nie przeszkadza mu moje towarzystwo .
I GUT !
Barbara Horz pisze:Kropka, Texas i Kokos od 14.09. a Miętus od 15.09.
Bazyliszek chory, a jutro miał jechać do nowego domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 99 gości