Joasia
Moderator: Estraven
Etka pisze:Odznaczam sobie watek Nereczka i pieknej panienki Myni, coby mi gdzies nie umknal
alus1 pisze:ale Mynia mi sika krwią i zaraz jedziemy do weta
:Dalus1 pisze:Nero uwielbia mojego Darka na jego zawołanie jest natychmiast prawie i wywalił mu brzuszek do głaskania, leży przy nim na łóżku i idylla
alus1 pisze:Mynia natomiast dalej obrażona na Darka bo to przecież jej facet prawda?
Elwirka pisze:Za zdrowie Myńki i za Nerusia.
![]()
![]()
![]()
![]()
Oby jak najszybciej się dogadali Myńka z Nerusiem.
alus1 pisze:Tylko moja mała dziewczynka nie może jedynie zrozumieć czemu nie daję jej mokrego jedzenia, zrobiła mi awanturę o 3 w nocy a teraz słyszę że grzebie po kuchni w poszukiwaniu żarełkaOna jest przyzwyczajona do jedzenia mokrego i nie może pojąć czemu głodówka ją spotkała. ech ciężko będzie chyba gorzej niż dokacanie z Nerciem.
JoasiaS pisze:alus1 pisze:Tylko moja mała dziewczynka nie może jedynie zrozumieć czemu nie daję jej mokrego jedzenia, zrobiła mi awanturę o 3 w nocy a teraz słyszę że grzebie po kuchni w poszukiwaniu żarełkaOna jest przyzwyczajona do jedzenia mokrego i nie może pojąć czemu głodówka ją spotkała. ech ciężko będzie chyba gorzej niż dokacanie z Nerciem.
Przecież jest karma dla nerkowców w saszetkach... Czemu Mynia nie może jej jeść?![]()
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 41 gości