Koliberek czuje się świetnie
jedyny problem - wciąż! - to jedzenie - czy to normalne cze kocie je tylko gotowaną rybe, convalescenta i śmietankę - i nic więcej!
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
nie ,to ni jest normalne pamietasz Aniu ,w zeszłym roku miałam Małą czarna co jadła tylko rybe ...leczyłam ja ze 2 m.......napewno wyszły lamblie,wyleczona,potem sie rozkręciła.
dorcia ale ona jest rozkręcona, na maxa rozkręcona!!! to super rakieta jest - radosna, szyba, zwinna kiciusia, tylko z jedzeniem nie bardzo - jest wybredna bardzo
a na badania po prostu mnie nie stac i tyle, przynajmniej teraz nie widze oznak jakies choroby
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
mój hektorek tez był bardzo wybredny - jadł tylko convalescenta i sensitiviti - i wyszło mu to na zdrowie - raz w życiu miał biegunke - i to wszystko
a jedzenie Koliberka- to naprawde problem - jak nie ma ryby - to ona po prostu nie bedzie jadła - i żadne prośby, żadne groźby tego nie zmienia - pluje jedzeniem i już! a ja nie jestem wstanie ciagle kupować jej convalescenta
Adoptuj, nie kupuj.
mamy biegunke - nie wiadomo od czego - kicia odrobaczana była kikla dni temu flubenolem - 3-dniówka nie chce za bardzo jeśc- chyba brzuszek boli; dostaje nifuroksazyd i lakcid
Adoptuj, nie kupuj.
Kalibra wprost lgnie do ludzi - wczoraj przyjechała do nas na chwile mam z moim bratem - a kocina od razu pcha się na ręce i do torby
jest taka kochana, proludzka a nikt o nią nie pyta
Adoptuj, nie kupuj.