****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Kilka dni temu swój dom znalazła mała kotka po amputacji łapki. Podjęcie decyzji o amputacji było trudne, ale konieczne. Moje obawy o los koteczki okazały się mylne. Jej adopcja trwała krócej niż niejednego zdrowego kota. Nigra też jest niezwykle sprawna i nie czuje się kaleką.
Czorciku Trzymam kciuki za domek dla ciebie
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Ja jestem zakochana w Czorciku...ogromnie mi się podoba
a jak on wogóle się miewa...
poproszę w miarę możliwości o nowe zdjęcia
Oczywiście Petka będą tylko że ja sama nie potrafie ich wkleić i poprosze Korciaczki a one na pewno wkleją Dziś moje kociarki miały uczte na surowo a Czorcik się nie skusił woli suche lub puszki