przydała by sie pomoc w ogłaszaniu
pozatym maluszek z biegunką troszke lepiej
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joshua_ada pisze:Kasiu, mam nadzieję, że uda się wszystko,
ale póki te kotki nie będą wysterylizowane to się nigdy nie skończy!![]()
Trzeba zmuszać ludzi do ciachania! Nawet niewybrednie!
joshua_ada pisze:Rany, jak ja Ci współczuję! Wszyscy myślą, że masz ogromne, bogate i nieograniczone przytulisko dla maluchów, których nikt inny nie chce.
Wrrrr....
kasia79 pisze:ludzie do mnie dzwonia z prośbą o pomoc nawet z urządu miasta
violavi pisze:kasia79 pisze:ludzie do mnie dzwonia z prośbą o pomoc nawet z urządu miasta
W takim razie niech ze swojej strony też Ci pomogą w jakiś sensowny sposób, a nie zrzucają wszystko na Twoje barki.
Ty jesteś sama, nikt Ci nie pomaga, a wszyscy tylko by chcieli pozbyć się kłopotu nic w zamian nie dając!
Co za kraj...
ossett pisze:
Tu chodzi o koty, a kotów w gruncie rzeczy bardzo dużo(o ile nie większość) ludzi w Polsce się brzydzi a osobami, którzy się nimi zajmują gardzi...
Taki to niestety jest nasz wspaniały kraj...Polakom chyba pozostało ze średniowiecza to co było w nim najgorsze...
violavi pisze:ossett pisze:
Tu chodzi o koty, a kotów w gruncie rzeczy bardzo dużo(o ile nie większość) ludzi w Polsce się brzydzi a osobami, którzy się nimi zajmują gardzi...
Taki to niestety jest nasz wspaniały kraj...Polakom chyba pozostało ze średniowiecza to co było w nim najgorsze...
I ja tego nie pojmuję i chyba nigdy nie pojmę![]()
![]()
A dlaczego nie brzydzą się psów? One śmierdzą, szczekają, rzucają się na ludzi, zanieczyszczają parki i place zabaw...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości