Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Rozmawiałam wczoraj z panią Basią, siostrą p. Danuty.
Pani Danuta obraziła się na wetkę za "oddanie" jej kotów i ponoć co jakiś czas powątpiewa czy Misiek i Puszkin jeszcze żyjąZapewniłam panią Basię, że żyją i mają się cudnie, opowiedziałam ich losy i wtedy pani Basia stwierdziła, że mają o niebo lepsze życie niż u jej siostry.
Dowiedziałam się też, że Puszkin zawsze bardzo lubił małe / młode koty, w przeciwieństwie do ludzi...
Aleksandra59 pisze:Ale czy to oznacza, że Puszkin tak zupełnie ludzi nie lubiłNawet właścicielki p. Danuty
To jest bardzo ważna informacja - bo przecież zaczełam juz szukać domku dla obu kocurrów
![]()
![]()
joshua_ada pisze:Ola, zaraz mnie udusisz chybaale przyszedł mi do głowy taki pomysł, żebyś...
...
...
...
...
...
się przebrała za małego kocurka!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jana pisze:Ja o tym pisałam już w pierwszym pościeCo do opiekunki - nie wiem jak było, nie rozmawiałam z nią osobiście, wydaje mi się jednak, że akceptował ją jak najbardziej. Spróbuję się jeszcze dowiedzieć.
Jana pisze:
Jeżeli chodzi o dziczenie Allana, to mam podobny problem z Iglakiem - od pewnego czasu dziczy, unika mnie i TŻa, za to kocha bezgranicznie jednego z naszych rezydentów...
Jana pisze:U mnie jest tak, że Iglak łaskawie pozwala się dotknąć jak jest przytulony do innego kota (najczęściej Młodego) albo baaaardzo zaspanyI nie mam pojęcia co robić, nie wiem czy ktoś zechce dzikusa takiego
Udało mi się oddać dziczącego Demisia i Bereta, więc nie tracę nadziei
![]()
Jana pisze:Kontakt z p. Basią, siostrą p. Danuty jest jednostronny - ona nie ma telefonu ani domofonu, kiedy jestem jej potrzebna, dzwoni do mnie z automatu na poczcie i rozłącza się, a ja oddzwaniam. Kilka dni temu łapałam jej chorego dziczka, stąd rozmowa o Misiu i Puszkinie. Nie wiem kiedy będzie następny kontaktPani Basia nie ma nawet domofonu, nie otwiera drzwi do mieszkania itp.
Bolkowa pisze:Masz babo placek![]()
![]()
To miało odwrotnie wyglądać![]()
Jedyna szansa, że Allan dojdzie do wniosku, że z Dużymi jet lepiej niż Puszkinowi się wydaje. Więc pieścić i stosować przekupstwo :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: grubysnake, puszatek i 94 gości