» Czw wrz 18, 2008 10:15
Witam Serdecznie Wszystkich!!! Bardzo przepraszam Was za wczorajszą moją nieobecność na wątku. Kiedy już zaczęłam wczoraj pisać do Was, znow mi wcięło całe pisanie, a drugi raz poprostu nie miałam już siły zaczynać od początku. Wczoraj miałam bardzo, bardzo ciężki dzień. Gdyyby nie pomoc Mojego Męża niewiem jak dałabym radę ze wszystkim, bo od trzech dni mam potwornego doła. Wczoraj musiałam pojechać do mieszkania Mojej zmarłej Mamy, żeby zabrać drobne pamiątki i dokumenty. Urząd odrzucił Nasz wniosek o przydział lokalu. Podwójnie mnie to boli, bo wiem ile lat swojego życia Mama spędziła w tym mieszkaniu. Bałam się tam pojechać, bo wiedziałam że będzie mi bardzo ciężko i wrócą wspomnienia. Zabraliśmy z Mężem, tylko to co uznaliśmy za stosowne. Zrobiłam trochę zdjęć na pamiątkę i to wszystko. Dziś rano pojechaliśmy zdać klucze od mieszkania i chyba znów cały dzień mam z głowy. Mąż pomógł mi wczoraj we wszystkim, bo było mi strasznie ciężko. Pomół w przygotowaniu jedzonka dla Kociaczków, pojechał na działkę żeby zawieżć Maluchom, żeby nie musiały czekać na mnie do wieczora. Jestem Mu za to wszystko, za całą pomoc w tych ciężkich dniach Bardzo Wdzięczna. Dlatego już wczoraj nic nie napisałam do Was , zwłaszcza po tym jak uciekło mi całe moje wcześniejsze pisanie. Bardzo Gorąco chcę podziękować Wszystkim, za to że jesteście, za to że Nifredil tak pięknie dogląda wątku, że założyła wątek Kociakom, a nawet wystawiła bazarek. Bardzo Dziękuję Agiss za wszystko co robi, bo to co robi jest Piękne! Ogromnie Dziękuję Ci Wioro, za to że tak prężnie działasz choć dzielą Nas tysiące kilometrów. Z całego Serca Dziękuję Wszystkim Opiekunom Wirtualnym za Wsparcie, którego BARDZO potrzebujemy i Wszystkim Osobom które są tutaj z Nami. Wielkie Dzięki!!!