Dotaskałam sie na 22h do domu, koszmar, dzieki Kinga, dzieki Tweety, Puma jest na DT ale juz katarzysko sie rozwija , wiec leczenie sie szykuje, a potem operacja. Bolunie musialam zabrac, byla bardzo biedniusia, a to taka slodka, wrazliwa koteczka, niestety katarzysko tez w drodze.

Jest malenka, prawie nic nie wazy, nózka okazala sie byc zmiazdzona, przez co??? przez kogo??? lepiej nie wiedziec ale jej oczka mówią wszystko. Nie wiadomo ile ma lat z powodu braku uzebienia, ktore na pewno nie wypadlo z powodu wieku.

Zeby mogly zostac wyrwane. Kotka wedlug lekarza moze miec rownie dobrze lat siedem jak i wiecej. Ale na staruszke nie wyglada. Jest przeslodka. U mnie nie moze pozostac wiecej niz tydzien do dwoch, Gozdzik jest bardzo biedny, kiedy patrzyl jak odchodzilam, serce mi pekało, byl taki smutny i zrezygnowany, musze go stamtąd zabrac, chyba ze ktos da mu DT
Puma ma super DT, dziekuje Marcinowi i jego rodzinie

To bardzo kochana koteczka, ma, maksymalnie 6 lat, tak smiesznie ubarwiona, na wierzchu czarne, a pod spodem biale futro. Marcin na pewno foteczki podesle.
Nie ma cudowniejszego uczucia, niz to kiedy kot zabrany ze schronu odetchnie spokojnie, czujac sie bezpiecznie, wiedzac, ze ma juz swoj dom. One tak radosnie mruczaly.
Niestety PODUSZKA nadal w schronie, o czym dowiedzialam sie odbierajac koteczki. Blagamy o DT!!!! PILNE!!!!!!!!!!!