Malutki

Henio na drapaczku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Jadę se autobusem dziś do domu, niedaleko siedzi dziewczyna, typ: solarium and tipsy, ładna. Odbiera telefon. I słyszę głośne: Ku...! Co zapomniałam??? Tusz?? Nie no, cienie mam, puder też, ale ku..., tusz najważniejszy. Nie dam rady bez niego. No nic, skoczę do rosmanna. No jakoś muszę zdążyć. Ja cię pier..., ale numer. Nie no, cienie mam, ale wiesz, ten tusz... Dobrze, że puder wzięłam. Kur..., ale bez tego tuszu... No nic, dzięki za info, pa.
Ja siedziałam tak:![]()
![]()
berni pisze:piekna ta gromadka, ale sekcja Czarnych Kotów jest wybitna pod kazdym wzgledem.
anita5 pisze:...
Pewna pani z mojej szkoły, surowa, wymagająca, zasadnicza, pedantyczna, wspaniała nauczycielka, jechała sobie autem w sobie tylko wiadomym kierunku. Nagle dostrzegła na poboczu coś, co określiła jako 'kuleczkę'. Zatrzymała się, wysiadła, a kuleczka okazała się być... świnką morską! Świnka bardzo chętnie wsiadła do auta i na fotelu pasażera grzecznie pojechała do domu owej pani, gdzie otrzymała wikt i opierunek. Dzielna pani porozwieszała ogłoszenia, trwają też poszukiwania domu stałego dla świnki.
Świnka podobno bardzo proludzka i mądra, jak to świnka.
Taka sobie historyjka, ale aż mi się ciepło na sercu zrobiło...
Bo poza tym to same fatalne wieści o kotach...![]()
Moje teraz oglądają TV lub szykują się do snu. Ja też.
pucka69 pisze:a czy wiecie jakiej płci jest świnka?
mahob pisze:A wieści o kotach złe - ale chyba u was w miarę ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości