Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Alka ona bez furosemidu nedznie sikała nie mowiac o tym ze balismy sie zalania płuc kroplowkami. Miała problemy z oddychaniem jak ograniczylismy jej furosemid. Nie wysikiwała wszystkiego i ja zalalismy. Ale zapytam jutro weta jak to dalej robic
aga9955 pisze:No masz racje Alka tylko boje sie ze jak nie podamy to przestanie sikac....pije sama bardzo duzo. No i jutro ma dostac znowu kroplowke. Masz racje ja zapytam weta. On sam dzisiaj mowił zeby juz przerwac podawanie furosemidu.
AlkaM pisze:aga9955 pisze:No masz racje Alka tylko boje sie ze jak nie podamy to przestanie sikac....pije sama bardzo duzo. No i jutro ma dostac znowu kroplowke. Masz racje ja zapytam weta. On sam dzisiaj mowił zeby juz przerwac podawanie furosemidu.
Nerki kota przy kreatynine 3 nie sa w takim zlym stanie, zeby nie mogly samodzilenie pracowac i wydalac moczu. Kreatynina 3 to calkiem przyzwity numer. Czego sie obawiasz?
galla pisze:Aga - a białko we krwi było badane?
aga9955 pisze:galla pisze:Aga - a białko we krwi było badane?
Nie wiemczy w tych parametrach ktore podalam jest gdzies białko? bo ja nie mam pojecia
jestem kompletny głupek zapytam jutro ale wet cos mowił o bialku....tylko nie zarejestrowałam
AlkaM pisze:aga9955 pisze:No masz racje Alka tylko boje sie ze jak nie podamy to przestanie sikac....pije sama bardzo duzo. No i jutro ma dostac znowu kroplowke. Masz racje ja zapytam weta. On sam dzisiaj mowił zeby juz przerwac podawanie furosemidu.
Nerki kota przy kreatynine 3 nie sa w takim zlym stanie, zeby nie mogly samodzilenie pracowac i wydalac moczu. Kreatynina 3 to calkiem przyzwity numer. Czego sie obawiasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 35 gości