Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Dziś jadę z rezydentami + Romkiem na czyszczenie zębów (Romek to pewnie wróci bez kilku...), przy okazji P-rybki jadą na przegląd i może coś się przy nich zrobi, zobaczymy. Wycieczka na 9 kotówbarba50 rządzi!
jopop pisze:wiecie, to nawet nie o pocieszanie chodzi - ja też nie umiem ani mówić ani pisać nic sensownego wtedy.
zresztą - ja stosuję mechanizm obronny NIE MYŚLEĆ o danym kocie.
Więc już skończmy najlepiej temat Ordka, bo mu io tak nie pomożemy...
łazienkowce dostały sie pod wannę, jestem wściekła. Na razie znów zabezpieczyłam, ale miałam nadzieję na większą trwałosć tamtego zabezpieczenia
Rezydenci + romek śpią po wycieczce do pana Doktora.
ja chyba też się walnę na pól godzinki.
jopop pisze:Dziś jadę z rezydentami + Romkiem na czyszczenie zębów (Romek to pewnie wróci bez kilku...), przy okazji P-rybki jadą na przegląd i może coś się przy nich zrobi, zobaczymy. Wycieczka na 9 kotówbarba50 rządzi!
jopop pisze:Rezydenci + romek śpią po wycieczce do pana Doktora.
Lemoniada pisze:Jopop, czy reflektowałabyś na "Paczkę dla maluszka", wysyłaną przez Whiskas? W środku paczuszka suchego, 4 saszetki i mleko kocie. Ja wiem, że to gówno z chemią, ale może się przyda. Jeśli nie Ty to może ktoś inny by chciał.
barba50 pisze:jopop pisze:Dziś jadę z rezydentami + Romkiem na czyszczenie zębów (Romek to pewnie wróci bez kilku...), przy okazji P-rybki jadą na przegląd i może coś się przy nich zrobi, zobaczymy. Wycieczka na 9 kotówbarba50 rządzi!
ijopop pisze:Rezydenci + romek śpią po wycieczce do pana Doktora.
Romek zachował całe uzębienie, wygłaskałam i wypieściłam kolejno wszystkie mięciutkie zamroczone narkozą futerka![]()
A obrazek po wycieczce do pana Doktora słodki![]()
![]()
jopop pisze:rezydenci dobrze, za to ja nie mogę ruszać karkiem, co ja wczoraj robiłam???
jopop pisze:Widzę, że odkąd minęła moda na żarty na temat M., to ruch ucichł...
No cóż, z żartami u nas na razie krucho.
Kociaki bardzo dziękują koteczekanusi i jej wybrednym kotom za przesyłkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Patrykpoz i 89 gości