Na mnie wygłąd instruktora nie działa. Jak się boję to się boję i może być najprzystojniejszy lub Nosferatu - od bojączki mnie nie uwolni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Przed skokami ze spdochronem wolałabym najpierw przelecieć się balonem.
Na mnie wygłąd instruktora nie działa. Jak się boję to się boję i może być najprzystojniejszy lub Nosferatu - od bojączki mnie nie uwolni
Aleksandra59 pisze:Bolkowa pisze:Przed skokami ze spdochronem wolałabym najpierw przelecieć się balonem.
Przelot balonem - dla mnie też wykluczony, no chyba że 20 cm nad ziemią![]()
![]()
![]()
Patsy pisze:Aleksandra59 pisze:Bolkowa pisze:Przed skokami ze spdochronem wolałabym najpierw przelecieć się balonem.
![]()
![]()
da się zrobić - kupimy Ci wieeeeeelki pęk balonów z helem
Aleksandra59 pisze:Patsy pisze:Aleksandra59 pisze:Bolkowa pisze:Przed skokami ze spdochronem wolałabym najpierw przelecieć się balonem.
![]()
![]()
da się zrobić - kupimy Ci wieeeeeelki pęk balonów z helem
Tylko wtedy to zamiast "polecieć" - to ja cienkim głosem będę gadała![]()
![]()
![]()
![]()
joshua_ada pisze:Kurczę, nieeeeeeeeee! Siostro Prezeeeeeeeees!![]()
![]()
![]()
Siostry, przecież tak nie może być! Może wykupmy jakiś abonament w
najbliższej kafejce internetowej oraz bilety komunikacji do tejże kafejki?...
Patsy pisze:Skoczyłam!!!!
2 razyZ 4 tysięcy metrów
I chcę jeszcze, jeszcze, jeszcze!!!!
Niesamowite, nie do opisania, po prostu nie ma jak tego przekazać, trzeba przeżyć....
Ryjek mi się śmieje do tej pory i nie mogę przestać
I mam taaaaaaaaaaaaki ładunek pozytywnej energii - niniejszym część sporą potrzebującym magicznie przekazuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: isiaja, LimLim, Patrykpoz i 65 gości