[img][img]http://images36.fotosik.pl/10/be5afb7ef7f4ba1em.jpg[/img][/img] szybciutko się prześpię a potem wrócę do nauki
[img][img]http://images37.fotosik.pl/11/e899bfbc02e41f61m.jpg[/img][/img] a tak kończą rozbrykane niegrzeczne koty
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vadee pisze:Ponieważ kuweta ze zwykłym żwirkiem zmieniła miejsce i Maleństwo najwyraźniej nie mogło jej znaleźć, a nadal uważa, że silikon jest od sioo, a tradycyjny od qpki, rano, tuż obok łóżka znalazłam mini-qpkę sprezentowaną grzecznie na kawałku mini-papierka![]()
![]()
![]()
porządne Maleństwo
hihi pisze:vadee pisze:Ponieważ kuweta ze zwykłym żwirkiem zmieniła miejsce i Maleństwo najwyraźniej nie mogło jej znaleźć, a nadal uważa, że silikon jest od sioo, a tradycyjny od qpki, rano, tuż obok łóżka znalazłam mini-qpkę sprezentowaną grzecznie na kawałku mini-papierka![]()
![]()
![]()
porządne Maleństwo![]()
![]()
![]()
Hahahaha, super
Nie mam czas na nadrabianie, więc pisz mi jak z qpkaniem Rudej?
Zdjęć więcej nie ma;) Jakoś tak nie było okazji do foceniavadee pisze:hihi pisze:vadee pisze:Ponieważ kuweta ze zwykłym żwirkiem zmieniła miejsce i Maleństwo najwyraźniej nie mogło jej znaleźć, a nadal uważa, że silikon jest od sioo, a tradycyjny od qpki, rano, tuż obok łóżka znalazłam mini-qpkę sprezentowaną grzecznie na kawałku mini-papierka![]()
![]()
![]()
porządne Maleństwo![]()
![]()
![]()
Hahahaha, super
Nie mam czas na nadrabianie, więc pisz mi jak z qpkaniem Rudej?
cudownie
z dnia na dzień, po 3-minutowej terapii by mezaczęła robić tylko i wyłącznie do kuwety
i jak już się odblokowała, to robi do tej kuwety po 4 razy dziennie
- popisuje się nową umiejętnością
ps: ja chcę zdjęcia Młodej!
Chciałabym zobaczyć ja podczas straszenia myszkivadee pisze:Ruda działa nawet lepiej, niż należy, jak byś miała ochotę podczytać zalegosci, to się sama przekonasz, ale w skrócie - biednej, zagubionej, wystraszonej sierotki już nie mazamiast niej się pojawił mruczący świrus, tajfun, diabeł tasmański, przylepa i morderca kocimiętkowych myszek, o pogodnych oczkach i wiecznie głodnej paszczęce (ostatnio pożarła mi RODZYNKĘ!
)
![]()
![]()
![]()
hihi pisze:Chciałabym zobaczyć ja podczas straszenia myszki
Ja uwielbiam jak Mała skacze tak wysoko wysoko do góry w miejscu
agul-la pisze:mini qpka mini kotka na mini papierkua kluska mi sie dzis w nocy tak slodko do szyi przytulala
opierala sie lapkami o policzek i wtulala w szyje. kocinka mamusi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości