To niech się tym zajmą a nie dyskusją. Z mojej strony dyskusja zakończona - żeby było jasne.
PS. Miałam na myśli, że teraz jakoś nie widać aby gdziekolwiek na bazarku były w aukcjach o jakich tak głośno mówią. TERAZ.
Moderator: Moderatorzy
Uschi pisze:Tak jest napisane przez moderatora w pierwszy m poście Zasad BazarkuEstraven pisze:1. Niniejsze podforum służy do zakładania i prowadzenia prywatnych wątków aukcyjnych w celu uzyskania środków na pomoc dla kotów wolnożyjących, schroniskowych, azylowych, fundacyjnych i innych, które nie są albo nie mogą być otoczone właściwą troską przez ich własnych opiekunów.[...]
Warto poczytać zasady danego forum, zanim zacznie się na nim udzielać...
Amica pisze:Dziewczyny, dajcie spokój. Zarówno wystawianie Bazarków jak kupowanie wystawionych na nich fantów są dobrowolne i jeśli obie strony się dogadają to innym nic do tego.
_bubu_ pisze:A ja się chciałam poskarżyć na redmaine . Zakupiła koci portret ponad miesiąc temu. Wielokrotnie obiecywała , ze wpłaci " jutro ", ja naiwnie czekałam, dawałam kolejną szansę i kolejną. Pytałam grzeczenie czy chce zrezygnować , wtedy bym szybciej wystawiła portret ponownie na bazarek a nie czekała tyle czasu. Ale ona konsekwentnie nadal obiecywała "jutro " , miała nawet przesłać dowód wpłaty na maila. Oczywiscie nic nie dostałam. Ostrzegam wszystkich przed ta osobą. Koty które mam pod opieka bardzo potrzebowały tych pieniedzy, długi w lecznicy naglą a ja straciłam czas przez redmaine . portret przeleżał u mnie w domu. Druga osoba która również licytowała ale przegrała z redmaine , nie mogła pozniej kupić już portretu bo widząc że redmaine wygrała zakupiła coś innego i pieniadze się skończyły. także zostałam z długami i portretem. Dodam , ze aukcja zakończyła się 20 lipca !
kontakt beznadziejny , mimo ze była aktywna na miau , ignorowała moje wiadomości, musiałam wysyłac ponownie aby w końcu odpowiedziała..
jeśli ktoś nie ma zamiaru kupic - niech nie bierze udziału w licytacji !![]()
ostrzegam przed redmaine bo licytuje dla zabawy. Porteret został w końcu wystawiony ponownie na licytacje. mam nadzieje że ktoś go kupi i w końcu spłace chociaz częśc długu..
Cameo pisze:_bubu_ pisze:A ja się chciałam poskarżyć na redmaine . Zakupiła koci portret ponad miesiąc temu. Wielokrotnie obiecywała , ze wpłaci " jutro ", ja naiwnie czekałam, dawałam kolejną szansę i kolejną. Pytałam grzeczenie czy chce zrezygnować , wtedy bym szybciej wystawiła portret ponownie na bazarek a nie czekała tyle czasu. Ale ona konsekwentnie nadal obiecywała "jutro " , miała nawet przesłać dowód wpłaty na maila. Oczywiscie nic nie dostałam. Ostrzegam wszystkich przed ta osobą. Koty które mam pod opieka bardzo potrzebowały tych pieniedzy, długi w lecznicy naglą a ja straciłam czas przez redmaine . portret przeleżał u mnie w domu. Druga osoba która również licytowała ale przegrała z redmaine , nie mogła pozniej kupić już portretu bo widząc że redmaine wygrała zakupiła coś innego i pieniadze się skończyły. także zostałam z długami i portretem. Dodam , ze aukcja zakończyła się 20 lipca !
kontakt beznadziejny , mimo ze była aktywna na miau , ignorowała moje wiadomości, musiałam wysyłac ponownie aby w końcu odpowiedziała..
jeśli ktoś nie ma zamiaru kupic - niech nie bierze udziału w licytacji !![]()
ostrzegam przed redmaine bo licytuje dla zabawy. Porteret został w końcu wystawiony ponownie na licytacje. mam nadzieje że ktoś go kupi i w końcu spłace chociaz częśc długu..
Ta pani o której piszesz hoduje MCO i SIA. Nie sądzę aby dorosła osoba licytowała dla zabawy.
Never pisze:Nieprawdą jest, że na bazarkach nie licytuje się na rezydentów. Licytuje się, i to jak najbardziej. Sama brałam udział w takich licytacjach!
I z drugiej strony pytanie - co jeśli ktoś ma kota, który nagle zachoruje? Bardzo poważnie. I nie stać go na leczenie? Lepiej, jeśli wystawi bazarek, niż jeśli nie podejmie takiego leczenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości