W Transport w sensie pomoc w targaniu niestety tylko. Nawet prawka nie mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Surykatka, mnie to się chyba należy utylizacja ze względu na demencję, żebym komuś krzywdy nie zrobiła
surykatka pisze:Ten Surykatek:) Surykat:)
W Transport w sensie pomoc w targaniu niestety tylko. Nawet prawka nie mam
Tweety pisze:Miszelina, czy mogę Cię prosić aby tę karmę, którą miałaś przynieść do mnie dla p. Kazi, zawieźć jutro wraz z dwoma kontenerami ode mnie do Kosmy? (okolice ronda Polsadu) przy okazji można na żywo zobaczyć "zupę z kota"
surykatka pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:odstawiąłm właśnie TŻ do szpitala na operację więc moja przydatność w sprawach kocich na jakis czas skłania się raczej jedynie ku działaniom teoretyczno-logistycznym.
Natomiast już wyniknął jeden problem. Potrzebuję kogoś kto odbierze we wtorek przed południem dwie kotki ze Straszewskiego, przetrzyma je chwile u siebie w kontenerkach i odstawi do Agamy (Mistrzejowice Nowe 9) na sterylki. Zabiegi są umówione na 17 ale można przywieźć wcześniej, są od 15:30.To sa już jedne z ostatnich darmowych więc sprawa jest bardzo ważna. Ja jestem zupełnie sama we wtorek w pracy więc nie dość, ze tam sobie nie będę radzić to już na pewno nie będę mogła się urwać i to dwa razy
zgłaszam się do pomocy, tylko adres dokładny poprosze.
z nieba mi spadasz albo raczej tym kociuszkom
zadzwonię w sprawie szczegółów
kosma_shiva, jeśli potrzebna pomoc, to ja się zgłaszam. Mają być dwa kontenerki, więc może przyda się młody i "silny" facet:). Jeśli będę potrzebny, to dzwońcie, nie śpię do późna. 694-829-077. Poza tym przypadkiem także można do mnie dzwonić, jeśli będzie potrzebna jakaś pomoc (przenieść koty, złapać koty, zutylizować oprawcę kotów). Jeśli czas i praca pozwolą to ja chętnie.
noemik pisze:Tweety,
czy jest szansa na talonową sterylkę dla tej tymczasowanej kotki, o której kiedyś Ci pisałam? MAsz jeszcze jakieś miejsca?
miszelina pisze:Tweety pisze:Miszelina, czy mogę Cię prosić aby tę karmę, którą miałaś przynieść do mnie dla p. Kazi, zawieźć jutro wraz z dwoma kontenerami ode mnie do Kosmy? (okolice ronda Polsadu) przy okazji można na żywo zobaczyć "zupę z kota"
Oczywiście, że mogę podjechać. Proszę tylko o dokładny adres gdzie to dostarczyć i kiedy (pracę kończę o 17, więc wcześniej się nie da). Podaj mi proszę namiary na pw.
Tweety pisze:
dzięki wielkietylko w takim razie zapraszam najpierw do mnie, bo muszę wręczyć Ci transportery. A może mogę tylko jeden a drugi pożyczę od Ciebie?, bo inaczej ja zostanę bez żadnego i będę swoje tymczasy nosić na zastrzyki w kieszeniach
Tweety pisze:noemik pisze:Tweety,
czy jest szansa na talonową sterylkę dla tej tymczasowanej kotki, o której kiedyś Ci pisałam? MAsz jeszcze jakieś miejsca?
prawdę mówiąc nie wiem, bo w Agamie też jeszcze tego nie wiedzą. Więc umówiłam się tak, że na razie kilka kotek ciachnę, jak będą talony to nie będę za to płacić, jak nie będzie to zapłacę ze zniżką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Zeeni i 43 gości