Femka pisze:może dlatego mi nie smakowała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:może dlatego mi nie smakowała
skaskaNH pisze:Rany, chwile mnie nie bylo, a tu pijanstwo w watku![]()
A w ogole to uprzejmie donosze, ze zaraz ide po nastepne piwo, bo tez zimno, nudno i w ogole bez sensu jest
A nie możesz po drodze podrzucić? Nie chce mi się ruszać z domuskaskaNH pisze:Szwagierko droga, wpadaj, moge wziac cala krate, znieczulim sie razemKicorek pisze:Weź i dla mnie!skaskaNH pisze:A w ogole to uprzejmie donosze, ze zaraz ide po nastepne piwo, bo tez zimno, nudno i w ogole bez sensu jest
Dorota pisze:skaskaNH pisze:Rany, chwile mnie nie bylo, a tu pijanstwo w watku![]()
A w ogole to uprzejmie donosze, ze zaraz ide po nastepne piwo, bo tez zimno, nudno i w ogole bez sensu jest
Przeciez rano zaczely od denaturatu i borygo
skaskaNH pisze:Dorota pisze:skaskaNH pisze:Rany, chwile mnie nie bylo, a tu pijanstwo w watku![]()
Przeciez rano zaczely od denaturatu i borygo
Ale od rana to juz chyba dawno wytrzezwialy
Za kurs nie zapłacę, za piwo mogę zwrócićskaskaNH pisze:A co ja jestem, jakies teletaxi z zakupami?Kicorek pisze:A nie możesz po drodze podrzucić? Nie chce mi się ruszać z domu
Kicorek pisze:A nie możesz po drodze podrzucić? Nie chce mi się ruszać z domuskaskaNH pisze:Szwagierko droga, wpadaj, moge wziac cala krate, znieczulim sie razemKicorek pisze:Weź i dla mnie!skaskaNH pisze:A w ogole to uprzejmie donosze, ze zaraz ide po nastepne piwo, bo tez zimno, nudno i w ogole bez sensu jest
Femka pisze:Mośka, jak Ci dorzucą ze dwie butelczyny, machnij jedną do Łodzi. Blisko masz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka, Google [Bot], MB&Ofelia i 53 gości