Co sądzie o współczesnej młodzieży?
Napiszcie mi proszę albo tu albo na pw w formie jednego zdania.
np. współczesna młodzież jest arogancka- ale to nie moja zdanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Współczesna młodzież?
Na pewno chcesz znać moje zdanie?![]()
Paulaaa pisze:kalair pisze:Współczesna młodzież?
Na pewno chcesz znać moje zdanie?![]()
wiesz, nie chce![]()
a tak szczerze to dziękuję
MaryLux pisze:Ceść NikosiuCy wies, ze w poniedziałek bendzies miał wymieninki? Zazondaj od Duzej mnóstwa smakołycków i zaploś fsystkich psyjacielów
Inka
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść NikosiuCy wies, ze w poniedziałek bendzies miał wymieninki? Zazondaj od Duzej mnóstwa smakołycków i zaploś fsystkich psyjacielów
Inka
W ta niedzielea co to Inecko sa wymieninki?
![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść NikosiuCy wies, ze w poniedziałek bendzies miał wymieninki? Zazondaj od Duzej mnóstwa smakołycków i zaploś fsystkich psyjacielów
Inka
![]()
Niko, nie jutlo, tylko w poniedziałek. Wymieninki to jest taki dzień, kiedy świentujom wsystkie koty lub ludzie, któzy majom tak samo na imiem. I moja Duza wycytała w kalendazu, ze w poniedziałek 15 wześnia som imieninki Nikodema. Ftedy siem zaplasa gościów, dostaje siem pezienty i siem je duzo pysnych zecy. I fsyscy lazem siem bawiom.
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść NikosiuCy wies, ze w poniedziałek bendzies miał wymieninki? Zazondaj od Duzej mnóstwa smakołycków i zaploś fsystkich psyjacielów
Inka
![]()
Niko, nie jutlo, tylko w poniedziałek. Wymieninki to jest taki dzień, kiedy świentujom wsystkie koty lub ludzie, któzy majom tak samo na imiem. I moja Duza wycytała w kalendazu, ze w poniedziałek 15 wześnia som imieninki Nikodema. Ftedy siem zaplasa gościów, dostaje siem pezienty i siem je duzo pysnych zecy. I fsyscy lazem siem bawiom.
To ja nawet w kalendarzu jestemjak fajnie pewnie Inecko możesz w poniedziałek wpaść będizemy świętowac
![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść NikosiuCy wies, ze w poniedziałek bendzies miał wymieninki? Zazondaj od Duzej mnóstwa smakołycków i zaploś fsystkich psyjacielów
Inka
![]()
To ja nawet w kalendarzu jestemjak fajnie pewnie Inecko możesz w poniedziałek wpaść będizemy świętowac
![]()
No pewnie, ze psylecimy wsyscy cwolo
Paulaaa pisze:psylece cwole i nawet po dlodzem mozecia kogos jesce wziąć to ja już może zacnę mlozić samapana i robić dużej kartkie jakie mięska ma kupic
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:psylece cwole i nawet po dlodzem mozecia kogos jesce wziąć to ja już może zacnę mlozić samapana i robić dużej kartkie jakie mięska ma kupic
No to pewnie polwiemy po dlodze Romecka, Mrusiem i Amelkem od Chrzesnej, a moze nawet ludom Puśkem od somsiatki
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia i 39 gości