Ide se denaturatu walnąc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Czlowiek wstaje, do kompa zasiada, a tu sie towarzystwo rozłazi![]()
Ide se denaturatu walnąc
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Marcelibu pisze: No, bo Meo je żarcie dla seniorów lub nerkowe. Chrupki, no.... No i wychodzi, że mu podjadam. Juszszsz????????.........![]()
Dorota, oszszsz Ty maupo jedna!!!!!!!!!!!
cytujesz samą siebie i na Dorotę wrzeszczysz?![]()
już jesteś po drinku z borygo
To dopiero wieczorkiem...
Marcelibu pisze:Marcelibu pisze: No, bo Meo je żarcie dla seniorów lub nerkowe. Chrupki, no.... No i wychodzi, że mu podjadam. Juszszsz????????.........![]()
To od borygo, normalkaCoToMa pisze:Marcelibu pisze:Marcelibu pisze: No, bo Meo je żarcie dla seniorów lub nerkowe. Chrupki, no.... No i wychodzi, że mu podjadam. Juszszsz????????.........![]()
Marcelibu, masz na imię Dorota?
MaryLux pisze:[b]Ceść MluWies, mam pomyśłek: wyślem mojom Duzom do Tfojej na tem zupem z lydzów. Wsyp jej tloskem alseniku, dobze? Bo ona na wiecól zaplosiła Doctorra
Inka[/b]
Dorota pisze:MaryLux pisze:[b]Ceść MluWies, mam pomyśłek: wyślem mojom Duzom do Tfojej na tem zupem z lydzów. Wsyp jej tloskem alseniku, dobze? Bo ona na wiecól zaplosiła Doctorra
Inka[/b]
Moze Doctorra zaprosila na kolacje?
Mru pelen nadziei
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Hannah12 pisze:Marcelibu pisze:Hannah12 pisze:A ja myślałam, że to zapalenie krtani, a tu proszę taka rozpusta.
Zdrówka życzę.
I Zyrtec koniecznie.
Ja nie wiem, czy Zyrtec można z denaturatem....
Z denaturatem, to tylko sporta można wypalić
To jeszcze produkuja sporty?
Hannah12 pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Hannah12 pisze:Marcelibu pisze:Hannah12 pisze:A ja myślałam, że to zapalenie krtani, a tu proszę taka rozpusta.
Zdrówka życzę.
I Zyrtec koniecznie.
Ja nie wiem, czy Zyrtec można z denaturatem....
Z denaturatem, to tylko sporta można wypalić
To jeszcze produkuja sporty?
Chyba nie. Tak mi się skojarzyło i z kioskami Równość. Tylko ten napis był bardziej artystyczny
Femka pisze:na studiach, w przypływie rozpaczy, jak już nie było, co palić, kupowałyśmy poznańskie, też bez filtra, ale o klasę lepsze od sporciaków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, zuza i 10 gości