Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Gosiar ma wystawić parę rzeczy na bazarku,jutro do niej jadę to coś wezmę ze sobą.Największy problem teraz to domki.
Waldemar pisze:rambo_ruda pisze:jest transport na wtorekMagomi, czy możesz zorganizować wizytę posterylkową u weta tak, żeby na wtorek kicia była już gotowa? no i transporterki
Koteczka po sterylizacji powinna być u weterynarza na kontroli i ewentualnym zdjęciu szwów w nadchodzący piątek. Zawieziemy ją do Kuźnicy kolejnym razem. W ostateczności będzie można wypuścić ją na jakimś podwórku w Gdańsku, zawieźć do schroniska Ciapkowo w Gdyni, albo poszukać jej domu tymczasowego.
Mój transporterek jest u Magomi. U mnie są dwa: Twój i Sylwi@.
Waldemar pisze:Wpłaty na koty z Kuźnicy: 50 zł. Agalenora
Wydatki na koty z Kuźnicy: 30 zł. odpchlenie.
Waldemar pisze:Będziemy w kolejny piątek w lecznicy przy ul. Elbląskiej za zdjęcie szwów i możemy poprosić o przycięcie pazurków. Dla trzech panien koszt wyniesie 15 zł.
ewar pisze:Wchodzę na wątek oczywiście,żeby poczytać,ale głównie to pooglądać zdjęcia.Ja nie umiem robić ładnych zdjęć kotom,trudno.Magomi,a Dużą nic nie boli?U niej to była poważna operacja.Wiem,że musi wrócić do Kuźnicy,ale lżej mi będzie jak pomyślę,że nie będzie się męczyła kolejnymi porodami i opieką nad dziećmi,których nikt nie chce.
ewar pisze:Wchodzę na wątek oczywiście,żeby poczytać,ale głównie to pooglądać zdjęcia.Ja nie umiem robić ładnych zdjęć kotom,trudno.Magomi,a Dużą nic nie boli?U niej to była poważna operacja.
Waldemar pisze:Napisz proszę jeszcze na temat obecnego stanu oka Izis.
Waldemar pisze:Izis i Ranja również być może będą musiały do niej dołączyć.
rambo_ruda pisze:dla buraski mam pomysł na domek, dziś chyba pójdę pertraktować z ewentualną przyszłą właścicielką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 53 gości