anita5 pisze:Na razie najlepsza zabawa to uciekanie ze swojego pokoju i ganianie po domu z ogonem jak szczotka do butelek (ale taka 'starego typu' szczota).![]()

Niech już będzie dobrze z Malutkim

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Na razie najlepsza zabawa to uciekanie ze swojego pokoju i ganianie po domu z ogonem jak szczotka do butelek (ale taka 'starego typu' szczota).![]()
anita5 pisze:W szkole nawet ok, tylko juz wczoraj spacyfikowałam 4 kolesi - ostro - i dziś nie przyszli na lekcję. Nie tęskniłam.
carmella pisze:anita5 pisze:W szkole nawet ok, tylko juz wczoraj spacyfikowałam 4 kolesi - ostro - i dziś nie przyszli na lekcję. Nie tęskniłam.
nie znałam Cię od tej strony
anita5 pisze:dorcia44 pisze:
a co do wyników ,może robale go zlekka wyniszczyły![]()
Tak właśnie myslę. Trzeba mu dać więcej czasu.
Na razie najlepsza zabawa to uciekanie ze swojego pokoju i ganianie po domu z ogonem jak szczotka do butelek (ale taka 'starego typu' szczota).![]()
Jola_K pisze:jego rodzenstwo u mnie znowu ma rzadkie qpy
osiwieje![]()
juz tyle odrobaczaczy zjadly i cyklicznie problem powraca
ale broja, sa radosne, tylko w kuwecie non stop cos
dobrej nocy
anita5 pisze:Dziś Malutki na moich kolanach dusił i mył na przemian Henryczka, który znosił to wszystko ze stoickim spokojem. Malutki ma niezwykłą energię.
pucka69 pisze:a ja się chciałam pochwalić, że moje tymczasowe świnki wyjechały do bardzo dobrego DS
anita5 pisze:A ja się chciałam pochwalić, że pierwszy raz przed chwilą widziałam, że Czapeczka bawi się myszką!!!! Zeszła na dół, dorwała zabawkę i zaczęła szaleć. Coś pięknego! Wreszcie jest wesoła.
anita5 pisze:Oooo! Kristin! Jak miło!!!
Bo tak zniknęłaś ostatnio... (Choć ja też na forum mało...)
kristinbb pisze:anita5 pisze:Oooo! Kristin! Jak miło!!!
A jakoś tak pracująca jestem...![]()
![]()
Ty chyba też...
anita5 pisze:kristinbb pisze:anita5 pisze:Oooo! Kristin! Jak miło!!!
A jakoś tak pracująca jestem...![]()
![]()
Ty chyba też...
Oj, bardzo już pracuję. Zaczęło się.
Pozdrawiam też bardzo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości