Kocie życie....u mnie....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 10, 2008 21:00

Mruczko śliczna ta Twoja Tesia.Dobrze że zaczełaś znowu ją pokazywac.
Czekałam, czekałam i są.Dzieki.

zuzia 1

Od: Śro lip 16, 2008 11:05

Post » Śro wrz 10, 2008 22:41

moś pisze:Mruczko, pomysl kto zaczął :wink: prawdziwa cnota podobno krytyk sie nie boi :wink:
Ulzylo mi ze przeprosilas mnie za nasmiewanie sie z mojego nicka- to tylko imie mojego ukochanego kota a dumna jestem z tego nicka poniewaz jest wyjatkowy i niepowtarzalny na forum, niepodobny do zadnego innego . Był tematem zartow ale na zupełnie innym poziomie i ze strony osób ktore bardzo lubie na tym forum i znam.

Podobno nie jest ważne, jak się zaczyna, ważne, jak się kończy :lol: Dobrze, że dyskusja zakończyła się, jak się zakończyła. A Tesia... cud, miód i orzeszki. I kolorystycznie pasuje do tego zestawu :wink:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Śro wrz 10, 2008 23:22

Sprostowanie: jak widać obok mojego nicka zarejestrowałam się rok i 7 miesięcy temu.
"Jarmarczna dyskusja" - miałam na myśli wytykanie sobie ogólnie rozumianego poziomu wykształcenia i intelektu, a nie merytoryczny spór o poglądy.
W związku z powyższym nie skomentuję uwagi na temat daty rejestracji.
Nie skomentuję również waszych uwag dotyczących stylu pisania Mruczki i używanych przez nią regionalizmów.
Kalendarzyka małżeńskiego nie zastosuję ponieważ wykastrowałam kota (oczywiście nie sama :wink: ), a kolejnych dla zbijania kasy nie planuję (czego może nie doczytałyście), nawet w kooperacji z Mruczką :lol:
Wydawało mi się, że jestem na tym forum, żeby uczyć się od innych kociarzy i pomóc radą i swoimi doświadczeniami innym w opiece nad tymi kochanymi zwierzętami. Być może powinnam się jedynie do tego ograniczyć, a nie zadawać pytania mogące godzić (wg Was) w Wasze poglądy. Być może nie skorzystam już nawet z tego pola, bo któraś z Was po cichu zauważy, że należy usunąć z forum..

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Czw wrz 11, 2008 7:55

KITKOWA zostań choć ze mną ja bardzo CIĘ polubiłam i nie chcę ażebyś tak ot stąd czmychnęła....słyszysz nie chcę!!! Jakby nie było byłaś ze mną przeciw wszystkim , ja chętnie poczytam Twoje rady i wypowiedzi .... Widzisz , obroniłaś nawet moje szybkie pisanie , które wszyscy wyśmiali , może nie jestem z WIELKIEGO MIASTA jak co niektórzy , ale wykształcenie mam i znam zasady pisowni. KITKOWA jak to mówią PRZYJACIÓŁ nie za WIELE :D proszę zaglądaj tu .....
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Czw wrz 11, 2008 7:57

Dora750 nie mogę się napatrzeć na ta Twoje piękne kociaki..... zazdroszczę tej słodkiej mieszanki :D
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw wrz 11, 2008 8:01

Zuzia 1 nie miałam pojęcia , że ktoś tak czeka na zdjęcia :D :wink: trzeba było pisać..... :D i nie przesadzajcie z tą pięknością :wink: my z Tesią nie jesteśmy przyuczone do takich zachwytów :oops:
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw wrz 11, 2008 8:05

MOŚ jeszcze raz PRZEPRASZAM i masz rację ten nick jest napewno wyjątkowy i niepowtarzalny :wink:
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw wrz 11, 2008 8:15

Uff, ulżyło mi... Poruszane tu wcześniej tematy są bardzo ważne,
ale sposówb w jaki toczyła sie dyskusja pozostawiał wiele do życzenia. :oops: Głaski dla Tosi.

SARCIA

Od: Sob mar 08, 2008 16:59

Post » Czw wrz 11, 2008 9:01

Ja też mogę z ulgą napisać UFFFF.....
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw wrz 11, 2008 10:53

Jano , dziekuję za spokojne wypowiedzi na moim wątku, muszę przyznać że takich mało tutaj niestety ... , dopiero przed chwilą natknęłam się NA APEL DO OSÓB ZAPALCZYWYCH ..... no KOCHANI - WSTYDZCIE się .... tak TRAKTOWAĆ nowych , poczytałam sobie parę wypowiedzi innych nowych ..... Waszych też , zgadzacie się z Janą , a jednak mam wrażenie , że i tak robicie swoje.... jestem przerażona takim traktowaniem nowych i ONI mają racje to zraża do Was i wielu odchodzi..... Wy jesteście tutaj tyle , macie wiedzę , my tutaj zaglądając czy wpisując się chcemy od Was się uczyć , żeby kiedyś móc innym też pomagać . Może poglądy ''nowych'' są prymitywne dla Was ale każdy od czegoś przecież zaczyna.....prawda???? i może niektóre moje wypowiedzi i inne rzeczy były dla Was jak to określacie PROWOKACJĄ ale to MY się uczymy a WY jesteście tymi ponoć nauczycielami.... i to WY powinniście opanowywać nerwy , czyż JANA nie tak pisze...?? jestem dla NIEJ pełna PODZIWU , a to co napisała do mnie więcej mi dało niż krzyki co niektórych i wyzwiska od najgorszych . Pozwolę sobie jeszcze napisać , że od CIEBIE JANO bije jakieś ciepło , odczułam je po tym co napisałaś DZIĘKUJE....... musze przyznać , że ja też miałam zamiar odejść....
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw wrz 11, 2008 14:20

Mruczko, , nie przypominam sobie krzyków, a tym bardziej wyzywania od najgorszych, przynajmniej z mojej strony. Swoim wypowiedziom nie mam nic do zarzucenia. A posty spokojne były długo..ale do czasu. :wink:
Głaski dlaTesi.

A tak swoją drogą, ciekawa jestem, ile w takim razie wyniosłas z wypowiedzi i zdjęć Jany. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 11, 2008 14:54

Oj , wiele wywnioskowałam .... ale może to zachowam dla siebie....może tylko napiszę , że pod innym kątem teraz patrzę na to .... co do krzyków , wyzywań nie mam zamiaru w punktach pisać kto co napisał i w jaki sposób..... niemniej jednak było mi PRZYKRO czytając to wszystko co piszecie i zarzucając mi chamstwo , brak wykształcenia , jak rówież sugerując wyrzucenie stąd . Nie mam teraz za miłych odczuć :cry: KALAIR dziękujemy za głaski :wink:
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw wrz 11, 2008 15:01

KALAIR to chyba TOBIE spodobał się , z tego co pamiętam , mój rym na Moś-ia 8) .... :D . Moś został już przeproszony ode mnie więc nic z nowości rymowych nie będzie :wink:
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw wrz 11, 2008 15:04

a z nowości Tesiowych :D to ...... 8O Tesi wypadł drugi kiełek 8O i biedaczka jak się uśmiecha to widać :lol: :wink:
Obrazek

Mruczka78

Post » Czw wrz 18, 2008 0:08

Mruczko, a czemu tak ucichłaś??? :kitty:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

[poprzednia][następna]