Marcelibu pisze:O tu koty lubiom. To ja sobie tu przykucnę i poczekam na rozwój sytuacji.
No i dzień dobry!
Marcelibu, to jest daleko posunięta nadinterpretacja

Bry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:O tu koty lubiom. To ja sobie tu przykucnę i poczekam na rozwój sytuacji.
No i dzień dobry!
skaskaNH pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:O tu koty lubiom. To ja sobie tu przykucnę i poczekam na rozwój sytuacji.
No i dzień dobry!
SkaskaNH lubi koty?
Niee, to jest teoria MarcelibuMonika chyba sie jeszcze nie obudziła
Dorota pisze:Marcelibu pisze:O tu koty lubiom. To ja sobie tu przykucnę i poczekam na rozwój sytuacji.
No i dzień dobry!
SkaskaNH lubi koty?
Femka pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:O tu koty lubiom. To ja sobie tu przykucnę i poczekam na rozwój sytuacji.
No i dzień dobry!
SkaskaNH lubi koty?
alesz skont
skaskaNH pisze:Niee, to jest teoria MarcelibuMonika chyba sie jeszcze nie obudziła
Femka pisze:skaskaNH pisze:Niee, to jest teoria MarcelibuMonika chyba sie jeszcze nie obudziła
spoko, już się obudziła.
zaczęła od impertynencji pod moim adresem![]()
pluszak pisze:na pięciolecie nabędziesz kota i założysz wąta?varia pisze:skaskaNH pisze:Odpowiadając na zapotrzebowanie społeczne i idąc z duchem czasu, po ok. 2,5 roku obecności na forum, wreszcie zakładam wątek moich kotów![]()
Cóż to jest 2,5 roku bez własnego wątku.
do wątavaria pisze:pluszak pisze:na pięciolecie nabędziesz kota i założysz wąta?varia pisze:skaskaNH pisze:Odpowiadając na zapotrzebowanie społeczne i idąc z duchem czasu, po ok. 2,5 roku obecności na forum, wreszcie zakładam wątek moich kotów![]()
A po co mi kot?
pluszak pisze:do wątavaria pisze:pluszak pisze:na pięciolecie nabędziesz kota i założysz wąta?varia pisze:skaskaNH pisze:Odpowiadając na zapotrzebowanie społeczne i idąc z duchem czasu, po ok. 2,5 roku obecności na forum, wreszcie zakładam wątek moich kotów![]()
A po co mi kot?chociaż jakiś tymczas
co prawda, to prawdavaria pisze:pluszak pisze:do wątavaria pisze:pluszak pisze:na pięciolecie nabędziesz kota i założysz wąta?varia pisze:skaskaNH pisze:Odpowiadając na zapotrzebowanie społeczne i idąc z duchem czasu, po ok. 2,5 roku obecności na forum, wreszcie zakładam wątek moich kotów![]()
A po co mi kot?chociaż jakiś tymczas
Jakbym chciała kota, to bym na kocim forum pisała, a nie tutaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości