Na s.13 tego wątku jest zdjęcie oczka Maniusi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=38389
Możecie porównać z oczkiem czarnulki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Zajrzałam. Niestety ja od jakiegoś czasu dzięki wysiłkom kotów mam włączony tryb awaryjny (jak im się to udało) i nie umiem z tego wyjść, a znajomy komputerowiec nie ma czasu wpaść. Dlatego zdjęcia widzę bardzo nieczytelnie. Wydaje mi się, że ta koteczka ma oczko w nieco lepszym stanie niż Maniusia, ale nie jestem pewna. Może jutro po południu wpadnę do znajomej to u niej zobaczę.
Waldemar pisze:Jano. Jestem bardzo zdziwiony, że przy tym uszkodzeniu oka czarnuszka nie wykazuje widocznych oznak bólu.
Waldemar pisze:Magomi. Wizyta u drugiej lekarki z chorym oczkiem jest dobrym pomysłem. Pod warunkiem, że znajdziesz czas i uda Ci się uzyskać konkretną wiedzę. Pamiętaj, że koteczka ma u mnie swoje pieniądze przeznaczone na leczenie, pielęgnację i karmienie. Proszę zatem o zgłaszanie wydatków.
Waldemar pisze:Magomi. Koteczki trzeba odpchlić. Zapytam jutro w lecznicy, czy można dwa dni po zabiegu? W pozytywnym przypadku mogę kupić specyfik.
rambo_ruda pisze:Magomi, ja mam taką prośbę do ciebie. Czy mogłabyś (w miarę możliwości oczywiście) cyknąć tym maluchom fotki do ogłoszeń?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości