Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 04, 2008 12:25

W kwestii Joanny P. gugel nie pomoze :smokin: Tu trzeba duzej dozy wyobrazni...Albo reagowac jak Etka - niech se dziewcze piejda, obojetnie co to oznacza...

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw wrz 04, 2008 12:41

:oops: Wiem, ze przy Kelly popadam we wtorny infantylizm :oops: Czyli ja sie musze poprawic :roll: :wink: Zwracam honor :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 04, 2008 12:53

Bez przesady, wlasnie o to chodzi zebys piejdala i inne co tam chcesz zeby forum nadal bylo kolorowe! :D

Chat

Post » Czw wrz 04, 2008 16:53

Kurcze ale długo mnie tu nie było :oops: Ale już sie poprawiam, doczytałam wszystko, teraz czekam na fotki :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw wrz 04, 2008 17:07

gosiaa pisze:Kurcze ale długo mnie tu nie było :oops: Ale już sie poprawiam, doczytałam wszystko, teraz czekam na fotki :)

i aż piejdasz nóżkami ze zniecierpliwienia? :smokin:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw wrz 04, 2008 17:24

No widzisz, Inga, niby nie masz poetyckiego wyczucia, ale za to jak bardzo szybko lapiesz klimacik! :lol:

Chat

Post » Czw wrz 04, 2008 21:05

Co tu sie dzieje :roll: :mrgreen:
Jako i Cioteczki sie rozbrykaly tak i Kelly :D Wrocilam dzis pozno (zlapalam fuche 8) , a zadnej teraz nie przepuszczam :wink: ),pelna niepokoju:roll: i co? Kellusia zgrabnie wybiega mi na przeciw 8O Ach, ile bylo mruczanki (wiecie, ze ta pchelka, od pierwszego wspolnego dnia, mruczy przy mnie non stop- popsuta dostalam :D A wczoraj i dzis rano - nic. To jasne, ale gdy wieczorem znow sie popsula moje serce wrocilo z zoladka na miejsce ) i piejdanki 8) Zwariowalam ze szczescia, a co mi tam :wink:

Szukam w bibliotece "Pierscionka Pani Izabeli", ale chyba bede musiala z wąglikiem przeslac :wink:
Sciskam goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw wrz 04, 2008 22:46

Gosiu, i Ty sie popraw :D :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt wrz 05, 2008 7:33

jerzykowka pisze:Szukam w bibliotece "Pierscionka Pani Izabeli", ale chyba bede musiala z wąglikiem przeslac :wink:

aaaaa :strach:

eeee noooo nie chciałam tak wątku Kelly strollować :oops: ale jak wszystko dobrze jest, to trzeba się cieszyć i śmiać, o!
Chyba nie chcesz wymienić Kelly ? :evil: mogę Ci dołożyć Tanię, całkiem mała, a też już zepsuta. Byś miała duecik 8)

Georg-inia

Post » Pt wrz 05, 2008 8:14

Georg-inia pisze:
jerzykowka pisze:Szukam w bibliotece "Pierscionka Pani Izabeli", ale chyba bede musiala z wąglikiem przeslac :wink:

aaaaa :strach:

eeee noooo nie chciałam tak wątku Kelly strollować :oops: ale jak wszystko dobrze jest, to trzeba się cieszyć i śmiać, o!
Chyba nie chcesz wymienić Kelly ? :evil: mogę Ci dołożyć Tanię, całkiem mała, a też już zepsuta. Byś miała duecik 8)

Alez trolluj, trolluj- bardzo nam z tym dobrze!!! Zwlaszcza, ze Kellusia kwitnie :D Kelly nie wymienie za nic na swiecie, ale moze rzeczywiscie zaczne kolekcjonowac zepsute :wink: Tania to bardzo kuszaca propozycja, ale u nas chwilowo nadkomplecik :wink:
Czy ksiazki nadal poszukujesz, bo gdzies ja mam i chetnie Ci przekaze :)

Kellusia ma przeslicznie gojacy sie brzuszek, ktory pozwala mi podziwiac :D
Niestety moja panna strzela fochy przy jedzeniu. Myslalam, ze to skutek usuniecia kielkow, ale to zostalo wykluczone przez komisje ( co prawda jednoosobowa :wink: )- wcina suche, a gotowany kurczaczek niech sobie schnie na wior. No coz, to dzis bedzie mielona wolowinka, oczywiscie surowa :roll:
Maluda urzeduje juz nawet na pewnych wysokosciach (ulubiony parapecik). A na parterze wciska glowke w moja dlon z calych regenerujacych sie sil :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt wrz 05, 2008 8:57

Na pewno ulzylo slicznej dziewczynce bo wredne hormony poszly won!

Chat

Post » Śro wrz 10, 2008 15:38

Kochane Cioteczki!!! W krotkich zolnierskich slowach donosze, ze Kelly czuje sie wysmienicie!!!!!!!!!!!!!! Juz zdaje sie nie pamietac o sterylce i usuwaniu kielkow :D :D :D
Ja za moment wyruszam na urlop, a Fruzienke i reszte domownikow zostawiam pod opieka mojej przyjaciolki, ktora u mnie na ten czas zamieszka.
Po powrocie kolejne raporty i nowe zdjecia :wink:
Do uslyszenia za 10 dni!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro wrz 10, 2008 16:48

znowu przerwa ? :(
no dobrze, odpoczywaj, ale szybko wracaj :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro wrz 10, 2008 18:38

będziem czekać :) baw się dobrze, pa pa!

Georg-inia

Post » Śro wrz 10, 2008 22:51

Nie dostaję powiadomień i ciągle jestem do tyłu :evil:

Teraz pozostaje mi życzyć udanego urlopu, ale tak swoja drogą ile to można się w roku urlopować :evil: niektórzy to mają dobrze :evil: :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]