puss pisze:coś ruszyło przez ten weekend?
ogłoszenie kociaków na allegro ma bardzo dużo wejść i ludzie obserwują.
trzymam kciuki
Dziś był telefon o kociaczka, państwo spieszyli się by zdążyć przed zamknięciem.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
puss pisze:coś ruszyło przez ten weekend?
ogłoszenie kociaków na allegro ma bardzo dużo wejść i ludzie obserwują.
trzymam kciuki
Boo77 pisze:XAgaX pisze::(![]()
![]()
Wiem, że bardzo wiele zwierząt znajduje domy przez portal(e) gumtree, niestety mój niewiele ode mnie młodszy komp nie ładuje zdjęć do ichniego systemu, jeśli i bez zdjęć mogłabym coś zdziałać, poproszę o krótkie ogłoszenia do każdego kota bądź grupy (może być na maila: wega_shg@wp.pl ), a wstawię i będę odświeżać ze swoimi.
oczywiście cały czas![]()
za adopcje maluszków, staruszków i doroślaczków, i żeby w przyszłym roku lawina zmniejszyła się do najwyżej kilku kamyczków
i zaczynam szukać bazarkofantów, trzymajcie kciuki...
Bardzo, bardzo dziękuję! Co do gumtree napiszę PW.
XAgaX pisze:Boo77 pisze:XAgaX pisze::(![]()
![]()
Wiem, że bardzo wiele zwierząt znajduje domy przez portal(e) gumtree, niestety mój niewiele ode mnie młodszy komp nie ładuje zdjęć do ichniego systemu, jeśli i bez zdjęć mogłabym coś zdziałać, poproszę o krótkie ogłoszenia do każdego kota bądź grupy (może być na maila: wega_shg@wp.pl ), a wstawię i będę odświeżać ze swoimi.
oczywiście cały czas![]()
za adopcje maluszków, staruszków i doroślaczków, i żeby w przyszłym roku lawina zmniejszyła się do najwyżej kilku kamyczków
i zaczynam szukać bazarkofantów, trzymajcie kciuki...
Bardzo, bardzo dziękuję! Co do gumtree napiszę PW.
nie było mnie parę dni online, jeśli mam materiał- biorę się do roboty, bardzo proszę o aktualizacje![]()
przy okazji podnoszę kotuchy
XAgaX pisze:...
nie było mnie parę dni online, jeśli mam materiał- biorę się do roboty, bardzo proszę o aktualizacje![]()
...
-Buffy- pisze:XAgaX pisze:...
...
Wszelkie informacje przekazałam mailem.
puss pisze:mam nadzieję, że kociom chociaż trochę się przydało żarełko od cioci puss.
Boo77 pisze:Aga! Śliczne dzięki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 46 gości