kalair pisze:Dorota pisze:Krtki!
![]()
Krtki Cię witają Dorotko!
Bardzo mi milo!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dorota pisze:Krtki!
![]()
kalair pisze:Hannah12 pisze:Hej w kolejnej części.
Hej Haniu w kolejnej części!![]()
I wyjaśniam-zarabiać jak człowiek, to znaczy-ma starczyć na jedzonko dla koteczków,opłaty, papu i ubranka, i zostać na drobne przyjemności.![]()
moni_f pisze:a ja się mogę dołączyć do zachwytów nad przepięknymi szylkretkami ??? tak sobie podczytuję ten wątek...
...co prawda sama mam tylko zwykłą czarnulę o spojrzeniu i charakterze zbója i zwykłego buraska, ale w skrytości ducha marzę o szylkretce![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Krtki!
![]()
Bardzo mi milo!
Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:Hej w kolejnej części.
Hej Haniu w kolejnej części!![]()
I wyjaśniam-zarabiać jak człowiek, to znaczy-ma starczyć na jedzonko dla koteczków,opłaty, papu i ubranka, i zostać na drobne przyjemności.![]()
Dzięki za kwiatek.
I odpowiadam, moje przeżyły wczoraj. Ale Pysia bardzo fuczy jak Haker ja zaczepia i widać po niej że ja to delikatnie mówiąc wkurza.
To było takie retoryczne pytanie![]()
Bo każdy ma inne pojecie o zarabianiu jak człowiek jednemu wystarcza to co piszesz, a inny musi mieć co najmniej lexusa, dom z basenem i dopiero wtedy uważa, że zarabia jak człowiek.
Hannah12 pisze:Chyba powinniśmy się obrazić. Haker obrońca czarnych kotów
moni_f pisze:a ja się mogę dołączyć do zachwytów nad przepięknymi szylkretkami ??? tak sobie podczytuję ten wątek...
...co prawda sama mam tylko zwykłą czarnulę o spojrzeniu i charakterze zbója i zwykłego buraska, ale w skrytości ducha marzę o szylkretce![]()
Sihaja pisze:Witam. Szylkretki Są piękne. Ktoś sądzi inaczej??
Hannah12 pisze:moni_f pisze:a ja się mogę dołączyć do zachwytów nad przepięknymi szylkretkami ??? tak sobie podczytuję ten wątek...
Chyba powinniśmy się obrazić. Haker obrońca czarnych kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości