Iskropka pisze:Cześć Kochane Szylkretki!
Hallo Kropeczki!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vadee pisze:uff, bo już się zastanawiałam, czy tylko ja nie widze
w razie czego linka, linka do wątku proszękalair pisze:vadee pisze:uff, bo już się zastanawiałam, czy tylko ja nie widze
Dobrze widzisz!![]()
![]()
Chociaż przeoczyć nie jest trudno
hihi pisze:w razie czego linka, linka do wątku proszękalair pisze:vadee pisze:uff, bo już się zastanawiałam, czy tylko ja nie widze
Dobrze widzisz!![]()
![]()
Chociaż przeoczyć nie jest trudno![]()
![]()
![]()
A czemu jeszcze nie ma nowego wątku?kalair pisze:hihi pisze:w razie czego linka, linka do wątku proszękalair pisze:vadee pisze:uff, bo już się zastanawiałam, czy tylko ja nie widze
Dobrze widzisz!![]()
![]()
![]()
![]()
W razie czego link będzie Hihi!
hihi pisze:A czemu jeszcze nie ma nowego wątku? :rolleyes:kalair pisze:hihi pisze:w razie czego linka, linka do wątku proszękalair pisze:vadee pisze:uff, bo już się zastanawiałam, czy tylko ja nie widze
Dobrze widzisz!![]()
![]()
![]()
![]()
Mnie nie będzie wieczorem, a Wy będziecie szalec?kalair pisze:hihi pisze:A czemu jeszcze nie ma nowego wątku? :rolleyes:kalair pisze:hihi pisze:w razie czego linka, linka do wątku proszękalair pisze:vadee pisze:uff, bo już się zastanawiałam, czy tylko ja nie widze
Dobrze widzisz!![]()
![]()
![]()
![]()
Bo nie mam veny...![]()
A serio-może będzie wieczorem.
hihi pisze:Mnie nie będzie wieczorem, a Wy będziecie szalec?kalair pisze:hihi pisze:A czemu jeszcze nie ma nowego wątku? :rolleyes:kalair pisze:hihi pisze:w razie czego linka, linka do wątku proszękalair pisze:vadee pisze:uff, bo już się zastanawiałam, czy tylko ja nie widze
Dobrze widzisz!![]()
![]()
![]()
![]()
Bo nie mam veny...![]()
A serio-może będzie wieczorem.
kalair pisze:Paulaaa pisze:Witajcie Kreciejest nowy wątek
Hej Paulaaa!![]()
Nie ma..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości