Miuti pisze:Ale ja będę u veta do 19-ej................
Nie wyrobięsię.
I wczoraj nie zdążyłam odrobaczyć burasków. Dopiero jutro to zrobię!
a jedziesz z którąś kociną czy tylko po te wyniki? bo wyniki to ja chyba sama mogę odebrać czy nie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Ale ja będę u veta do 19-ej................
Nie wyrobięsię.
I wczoraj nie zdążyłam odrobaczyć burasków. Dopiero jutro to zrobię!
Tweety pisze:jak rozumiem, zabieram dzisiaj od Kosmy Pumę i Panterę i tę ostatnią odwożę do Miuti? O 18-stej zawożę Gizma do nowego domu w ok. ronda Mogilskiego, więc pewnie ok. 18:30 byłabym na Dobrego Pasterza i w okolicach 19-stej u Miuti, która dobrze gdyby miała wtedy wyniki Kory.
Czy wszystkim zainteresowanym to pasuje?
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:jak rozumiem, zabieram dzisiaj od Kosmy Pumę i Panterę i tę ostatnią odwożę do Miuti? O 18-stej zawożę Gizma do nowego domu w ok. ronda Mogilskiego, więc pewnie ok. 18:30 byłabym na Dobrego Pasterza i w okolicach 19-stej u Miuti, która dobrze gdyby miała wtedy wyniki Kory.
pasuje
kurczę, szkoda, że panny sikają, ale moze im cos nie pasuje...![]()
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:jak rozumiem, zabieram dzisiaj od Kosmy Pumę i Panterę i tę ostatnią odwożę do Miuti? O 18-stej zawożę Gizma do nowego domu w ok. ronda Mogilskiego, więc pewnie ok. 18:30 byłabym na Dobrego Pasterza i w okolicach 19-stej u Miuti, która dobrze gdyby miała wtedy wyniki Kory.
pasuje
ale Miuti nie pasuje
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:jak rozumiem, zabieram dzisiaj od Kosmy Pumę i Panterę i tę ostatnią odwożę do Miuti? O 18-stej zawożę Gizma do nowego domu w ok. ronda Mogilskiego, więc pewnie ok. 18:30 byłabym na Dobrego Pasterza i w okolicach 19-stej u Miuti, która dobrze gdyby miała wtedy wyniki Kory.
pasuje
ale Miuti nie pasuje
moze możesz troszke pózniej, tak przesunąć trochę.
Ja jestem w domu i cierpliwie czekam
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:jak rozumiem, zabieram dzisiaj od Kosmy Pumę i Panterę i tę ostatnią odwożę do Miuti? O 18-stej zawożę Gizma do nowego domu w ok. ronda Mogilskiego, więc pewnie ok. 18:30 byłabym na Dobrego Pasterza i w okolicach 19-stej u Miuti, która dobrze gdyby miała wtedy wyniki Kory.
pasuje
ale Miuti nie pasuje
no właśnie nie mogemnajpóźniej o 18-stej muszę być z Gizmem, bo pani daje lekcje i ma już umówione spotkanie.
Nie chce tez eksploatować TŻ-ta, bo dostał skierowanie do szpitala na operacje w trybie pilnym tylko, że wszędzie pokończyła się kasa na operacje ortopedyczne na ten rok a on ledwo chodzi, bo coś sobie urwał w kolanie. Jutro ma stawić się do "przetargu" w szpitalu wojskowym, będzie "konkurs" kto się załapie na resztkę pieniędzyto jakaś paranoja
BarbAnn pisze:mam samochod i moge dzisiaj przewiezc kota z miejsca a(kosma) do miejsca b(miuti)
BarbAnn pisze:mam samochod i moge dzisiaj przewiezc kota z miejsca a(kosma) do miejsca b(miuti)
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:jak rozumiem, zabieram dzisiaj od Kosmy Pumę i Panterę i tę ostatnią odwożę do Miuti? O 18-stej zawożę Gizma do nowego domu w ok. ronda Mogilskiego, więc pewnie ok. 18:30 byłabym na Dobrego Pasterza i w okolicach 19-stej u Miuti, która dobrze gdyby miała wtedy wyniki Kory.
pasuje
ale Miuti nie pasuje
no właśnie nie mogemnajpóźniej o 18-stej muszę być z Gizmem, bo pani daje lekcje i ma już umówione spotkanie.
Nie chce tez eksploatować TŻ-ta, bo dostał skierowanie do szpitala na operacje w trybie pilnym tylko, że wszędzie pokończyła się kasa na operacje ortopedyczne na ten rok a on ledwo chodzi, bo coś sobie urwał w kolanie. Jutro ma stawić się do "przetargu" w szpitalu wojskowym, będzie "konkurs" kto się załapie na resztkę pieniędzyto jakaś paranoja
jessooo, co Ty mówisz, to jakaś paranoja...
Ja nie bardzo dysponuję samochodem
Nic mi się jakoś wymyślec nie udaje...
kosma_shiva pisze:do głowy przychodzą mi różne konkurencje, ale moze nie wypada
Powodzenia życzę w każdym razie Robertowi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 44 gości