Witaj,
pomagam polskim zwierzaczka w znalezieniu domow w niemczech, jezeli to tobie pomoze to dwoch moich znajomych leci do mnie 25.09 z gdanska i oni moga od ciebie 2 kotki wziasc..tyle ze maluszki musua byc zachipowane i musza miec paszporty. Organizacja tiere in not gwarantuje im dom tymczasowy. Zastanow sie i napisz do mnie
Kasia
kotika pisze:Dziś padam na nos. Idę oporządzić stado ( antybiotyk, kropelki, gele, jedzonko, kuwetki) i idę spać. Inaczej jutro w ogóle nie wstanę.
Wszystkie kotki nadal u was czy część już znalazła domki ?
Niestety wszystkie kotki sa nadal u nas:(Ja walcze z grzybem:(dzisiaj sie poddalam i zawiozlam moje potworki na szczepienie przeciw grzybicy.Mam nadzieje,ze to juz koniec tego okropienstwa
Dziś byłam u weterynarza z Lamikiem. Raptem bardzo mu się pogorszyło.
Brak apetytu, podwyższona temperatura, apatyczność. Dostał oczywiście antybiotyk, tolfedynę. Boję się o niego.
Dziś ciocia Biamilla ofiarowała kociakom RC dla kociąt i sporo rzeczy na Bazarek. Dziękujemy. Jutro wystawimy aukcje, a babycatem kociaki już dzis się raczą. A wierzcie mi, wiedzą co dobre.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
Kotika,tak mi przykro Wspoczuje Ci bardzo.Wiem jak sie przywiazujesz do nich wszystkich i tym bardziej Ci wspolczuje.Pamietaj,ze probowalas i robilas wszystko aby sie udalo. Wiem jak boli strata zwierzatka,ale pamietaj,ze robilas wszystko,aby sie udalo.Trzymaj sie jakos...Zegnaj Lamik