pixie65 pisze:CoToMa pisze:Ciociu Theodoro, czy koteczek z twojego podpisu, to TEN koteczek?
Ja odpowiem! Ja!
Tak to TENKoteczek
a ja mam więcej jego pięknych zdjęć
To ja bym tez chciała te fotki zobaczyć

Szamanka zapewne również by sie ucieszyła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:CoToMa pisze:Ciociu Theodoro, czy koteczek z twojego podpisu, to TEN koteczek?
Ja odpowiem! Ja!
Tak to TENKoteczek
Anda pisze:mam takie pytanie, bo mi sie nasunęło - czy jest jeszcze kubeczek jakiś grzywiasty??
CoToMa pisze:pixie65 pisze:CoToMa pisze:Ciociu Theodoro, czy koteczek z twojego podpisu, to TEN koteczek?
Ja odpowiem! Ja!
Tak to TENKoteczek
To ja bym tez chciała te fotki zobaczyć
Szamanka zapewne również by sie ucieszyła
Iburg pisze:Na gratis to ja się nie zgadzam. Przyda się coś ekstra dla Grzywusia i reszty towarzystwa , a jak nie dla nich, to dla innej potrzebującej biedy. Pixie Ty juz będziesz wiedziała na co przeznaczyć a może Grzywus podpowie.
Iburg pisze:Na gratis to ja się nie zgadzam. Przyda się coś ekstra dla Grzywusia i reszty towarzystwa , a jak nie dla nich, to dla potrzebującej biedy - Pixie.
CoToMa pisze:Ciociu Theodoro, czy koteczek z twojego podpisu, to TEN koteczek?
Theodora pisze:Tak mi się coś widzi, że dodruk kubeczków trzeba by zrobićGrzywuś na łóżku z wywalonym brzucholkiem, to by było to
sanna-ho pisze:.... i koniecznie z kolanem Pixie![]()
Theodora pisze:sanna-ho pisze:.... i koniecznie z kolanem Pixie![]()
W tych superaśnych galotkach w kwiatuszki![]()
Pięknie by było, nie
Theodora pisze:sanna-ho pisze:.... i koniecznie z kolanem Pixie![]()
![]()
W tych superaśnych galotkach w kwiatuszki![]()
Pięknie by było, nie![]()
Theodora pisze:CoToMa pisze:Ciociu Theodoro, czy koteczek z twojego podpisu, to TEN koteczek?
Przedstawiamy : po lewej Nituś, wychowanek naszej Wspaniałej Szamanki, a po prawej Miranda.
Zdjęcia nowe trzeba by zrobić
Sorki Pixie za prywatę w wątku Grzywki
Theodora pisze:Tak mi się coś widzi, że dodruk kubeczków trzeba by zrobićGrzywuś na łóżku z wywalonym brzucholkiem, to by było to
Theodora pisze:eee tam, od razu "rozochociły"
Wizję miałam.
Artystyczną taką
O!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości