Szylkretki są piękne-45!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 08, 2008 13:44

kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:Mam nadzieję, że jesień będzie ładna a nie, że będzie trzeba już zakładać dużo cieplejsze rzeczy :wink:

Ja też! :lol: Ale chyba na zimę z kilkunastoma stopniami nie ma co liczyć :twisted: W plusie rzecz jasna.Chyba do ciepłych krajów się wyprowadzę.. :twisted:

No jak kalair, do ciepłych krajów? Nie lubisz jak od czasu do czasu nosek trochę pomrozi :lol: :lol:
Spokojnie, wydaje mi się, że zimy są coraz cieplejsze ( czuję to po grubości kurtek, które noszę w zimie :wink: )

W sumie ja też czujęjakby ocieplanie się :twisted: ..Ale mrożenia nie lubię! No nie, i już.. :lol: :lol:

Ja też nie lubię mrozów, ewentualnie taki leciutki mrozik i gdy świeci słoneczko i nie musze długo być na dworze :lol: :lol:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pon wrz 08, 2008 13:45

vadee pisze:a teraz czas na wieści z frontu - nie mogłam spać prawie całą noc (co mi się nie zdarza praktycznie, więc dziwne 8O ), więc mogłam za to obserwować wszystko :twisted:

Rudy chudzielec, jak tylko zgasło światło, rozpoczął misję 'zamruczymy dużych na śmierć! :twisted: ' i zaczęła kursować między Tż a mną, mruczeć, barankować, ocierać się itp. :love: w koncu wpakowała mi się na ramię i ucięła sobie drzemkę. Potem jakiś czas grzała śpiącą Miniówkę, Miniówka wtulała główkę w szylkreci brzuszek, prawie sama zaczęłam mruczeć :lol: Kiedy Miniówka skłębuszyła mi się między szyją, a obojczykiem, Ruda doszła do wniosku, że gorsza nie będzie i... zwinęła mi się w kłębek na głowie i szyi :lol: ale najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że ona jest tak chudziusieńka, że w ogóle mi nie przeszkadzał jej 'ciężar' 8O Potem poszła na wyprawę pozasypialnianą, słyszę, że mija kuwetę, a potem dobiegają mnie jakieś szatańskie dźwięki :twisted: ale to już było nad ranem, zaczynalam przysypiać, więc uznałam, że mi się wydaje. Rano:
Tż: MAM JAKIEŚ WIELKIE QPSKO W MOJEJ TORBIE NA BASEN!!!! 8O 8O 8O
(ja: :lol: :lol: :lol: )
Tż: ono jest O G R O M N E, tego nie mógł zrobić kot!!!! 8O 8O
(ja: :lol: :lol: :lol: - to pewnie ja w takim razie :lol: :lol: )

także Ruda się najwyraźniej odniosla do jego wczorajszego 'masz mnie kochać bardziej' :lol: :lol: :lol:

a poza tym dopadła w nocy Miniówkę, która - jak się okazało, wybierała się do kuwety - wskoczyła na nią na kołdrze i zaczęła ściskac. Nagle zwiała w popłochu, ja patrzę, co ją tak napędziło? No i się okazało, że Miniówkowy pęcherz nie wytrzymal tych uscisków :lol: :lol: :lol:
resztę nocy spałam pod kocem :roll:

:lol: :lol: Vadee, ja zaraz normalnie kota jakiegoś przyniosę! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 08, 2008 13:47

kalair pisze: :lol: :lol: Vadee, ja zaraz normalnie kota jakiegoś przyniosę! :lol: :lol:

świetny pomysł, zima idzie 8) :twisted:

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Pon wrz 08, 2008 13:51

MarciaMuuu pisze:bry Kretuski :wink:

Boszzzz, chciałam napisać Kretynki :oops:

Marcia! :lol: :lol: :lol: Kretynki! :lol: Niech Cię :D
Witam serdecznie! :twisted: :lol:
Masz koteczka-
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 08, 2008 13:52

Lisabeth pisze:A ja też mogę się dopisać do klubu szylkretek, bo nie dosyć, że moja Jasminka jest dwa w jednym, tzn. pointem ze znaczeniami szylkretowymi, to jeszcze teraz mam na tymczasie rudo-czekoladową szylkretkę Marcelinkę, której historia jest na Kociarni.
Dziewczynka jest do wzięcia.
To jej fotka jak była jeszcze zupełnym maleństwem.
Obrazek
Teraz jest większa, bardziej rezolutna, niesamowicie miziasta. I bardzo kontaktowa. Oczy ma koloru oliwkowego. Reaguje na swoje imię. Gdy wołam: Marceliiiinka! przybiega jak na skrzydłach. :D

Witam Cię serdecznie Jasmine! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 08, 2008 13:53

kothka pisze:CZeść kreciątka :)

Mała kretka z wystawy ;)
Obrazek

Witaj Kothko! :D Piękna Krecia! Dziękuję! :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 08, 2008 13:55

Hannah12 pisze:Witam poniedziałkowo.
Ale śliczne maluszki.

Aż im zazdroszczę! :lol:
Witaj Haniu!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 08, 2008 13:56

vadee pisze:cześć lala 8)

Obrazek

:lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 08, 2008 13:57

Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:Mam nadzieję, że jesień będzie ładna a nie, że będzie trzeba już zakładać dużo cieplejsze rzeczy :wink:

Ja też! :lol: Ale chyba na zimę z kilkunastoma stopniami nie ma co liczyć :twisted: W plusie rzecz jasna.Chyba do ciepłych krajów się wyprowadzę.. :twisted:

No jak kalair, do ciepłych krajów? Nie lubisz jak od czasu do czasu nosek trochę pomrozi :lol: :lol:
Spokojnie, wydaje mi się, że zimy są coraz cieplejsze ( czuję to po grubości kurtek, które noszę w zimie :wink: )

W sumie ja też czujęjakby ocieplanie się :twisted: ..Ale mrożenia nie lubię! No nie, i już.. :lol: :lol:

Ja też nie lubię mrozów, ewentualnie taki leciutki mrozik i gdy świeci słoneczko i nie musze długo być na dworze :lol: :lol:

A widzisz! :lol: A się krajom ciepłym zdziwiłaś! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 08, 2008 13:57

vadee pisze:
kalair pisze: :lol: :lol: Vadee, ja zaraz normalnie kota jakiegoś przyniosę! :lol: :lol:

Jeszcze troszkę! :twisted: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 08, 2008 13:59

vadee pisze:

Moja trzeba na zime tuczyć :D

hihi

Od: Pt sie 22, 2008 6:39

Post » Pon wrz 08, 2008 14:00

kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:

A widzisz! :lol: A się krajom ciepłym zdziwiłaś! :lol:

No czo? :lol:
Upałów tez nie lubię :twisted: :lol: :lol:
Tak wolałabym pomiędzy pogodę przez cały rok 8)
Zaraz koniec pracy, ale fajnie :D :lol: :lol:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pon wrz 08, 2008 14:03

hihi pisze:
vadee pisze:

i dokocić :twisted:

vadee

Post » Pon wrz 08, 2008 14:04

vadee pisze:
hihi pisze:
vadee pisze:

i dokocić :twisted:
No jasne, jasne :D

hihi

Od: Pt sie 22, 2008 6:39

Post » Pon wrz 08, 2008 14:06

no nie walczcie juz ze swoimi pragnieniami! :twisted:

vadee

[poprzednia][następna]