Jak nie jest zaspana to nie ma opcji złapania jej w obiektywie...vadee pisze:Hihi, cudna jest! Wreszcie mogłam ją sobie obejrzeć z bliska![]()
ale chyba zaspana była wtedy, co?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jak nie jest zaspana to nie ma opcji złapania jej w obiektywie...vadee pisze:Hihi, cudna jest! Wreszcie mogłam ją sobie obejrzeć z bliska![]()
ale chyba zaspana była wtedy, co?
:hahaha: Bo piękna niesamowicievadee pisze:wróciłam od wetki, powiedziała, że pojęcia nie ma skąd komuś przyszedł jakiś FIP do głowy, Ruda jest przepiękna, wygląda zdrowiusieńko, tylko chuda jak szkielet![]()
ludzie mnie zaczepiali po drodze i pytali, co to za rasa, ten pięęękny kot
hihi pisze::hahaha: Bo piękna niesamowicievadee pisze:wróciłam od wetki, powiedziała, że pojęcia nie ma skąd komuś przyszedł jakiś FIP do głowy, Ruda jest przepiękna, wygląda zdrowiusieńko, tylko chuda jak szkielet![]()
Zdrowa jest? To teraz karm, aby rosła i będzie super :>
Ty się ciesz, że majstruje, to znaczy, że brzucho dobrze działavadee pisze:hihi pisze::hahaha: Bo piękna niesamowicievadee pisze:wróciłam od wetki, powiedziała, że pojęcia nie ma skąd komuś przyszedł jakiś FIP do głowy, Ruda jest przepiękna, wygląda zdrowiusieńko, tylko chuda jak szkielet![]()
Zdrowa jest? To teraz karm, aby rosła i będzie super :>
karmię, karmiędorzucę convalescenta jeszcze
tylko jak ona teraz takie qpska majstruje, to co będzie potem?![]()
![]()
No właśnie wzorowąvadee pisze:Ładną, jak rozumiem?To świetnie!
PS: zaraz coś dorzucę :>
Dorota pisze:kalair pisze:
Juści juści!Zdjęcie prawdę powie?
![]()
![]()
Zmierz ja w pasie :t wisted:
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Mam nadzieję, że jesień będzie ładna a nie, że będzie trzeba już zakładać dużo cieplejsze rzeczy
Ja też!Ale chyba na zimę z kilkunastoma stopniami nie ma co liczyć
W plusie rzecz jasna.Chyba do ciepłych krajów się wyprowadzę..
No jak kalair, do ciepłych krajów? Nie lubisz jak od czasu do czasu nosek trochę pomrozi![]()
![]()
Spokojnie, wydaje mi się, że zimy są coraz cieplejsze ( czuję to po grubości kurtek, które noszę w zimie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: wiolpie i 81 gości