Chuda! To tylko złudzenie optyczne!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hihi pisze:P.S.
Moja Młoda chyba mnie kocha :> Łazi za mną, zaczepia mnie, przychodzi i... ociera się o nogi, jak siedze na fotelu to się wdrapuje i wtula...1luvu: 1luvu: 1luvu: 1luvu:
Wychodzi na to, że trzeba było dac jej czas
gattara pisze:
Noo, to prawie do południa, Azik by Ci tak nie odpuścił
![]()
Dzięki za zdjątko
Dzien dobry :>:>:>kalair pisze:hihi pisze:P.S.
Moja Młoda chyba mnie kocha :> Łazi za mną, zaczepia mnie, przychodzi i... ociera się o nogi, jak siedze na fotelu to się wdrapuje i wtula...![]()
![]()
"1luvu: "1luvu:
Na pewno Cię kocha!Co do tego nie musisz mieć wątpliwości.
![]()
Witaj Hihi.
Moja dzisiaj całą noc! Calutką!! Do 6:00 spała ze mną, co nie zdarzyło się jej ani razukalair pisze:gattara pisze:
![]()
Dzięki za zdjątko
Proszę. Ale to tak tylko dzisiaj. To, co Iris wyprawia ostatnio, to obciach jest!No, to jej by się Azik przydał do nocnych występów!
A Lafi może by se ze mną pospała.
Dorota pisze:No ja myslę, że w tej pozycji to nawet mój worek kości wygladałby "pokażnie"![]()
![]()
![]()
Zludzenie... A jusci...
hihi pisze:Dzien dobry :>:>:>kalair pisze:hihi pisze:P.S.
Moja Młoda chyba mnie kocha :> Łazi za mną, zaczepia mnie, przychodzi i... ociera się o nogi, jak siedze na fotelu to się wdrapuje i wtula...![]()
![]()
![]()
Witaj Hihi.
W ogóle historia w wczoraj :> Poszłam do sąsiadów na chwilę, a oni maja kcoiaka, tak ok. 6-8tygodni... i ten kociak inwalida do mnie przyleciał, więc ja go na kolana i czochrać, bawić... a ten z radością mruczał i na wszsytko pozwalał az zasnąl mi na rękach
I wtedy szok, bo... im to on tak nie pozwala ze sobą robić, bo zarach chce uciekać i nie lubi tak, a zasnac u którtegoś to już w ogóle nie ma szansCzyli, że mam to kocie coś
![]()
![]()
![]()
hihi pisze:Moja dzisiaj całą noc! Calutką!! Do 6:00 spała ze mną, co nie zdarzyło się jej ani razukalair pisze:gattara pisze:
![]()
Dzięki za zdjątko
Proszę. Ale to tak tylko dzisiaj. To, co Iris wyprawia ostatnio, to obciach jest!No, to jej by się Azik przydał do nocnych występów!
Wlazła pod kołdrę, przytuliła się do brzucha i spała
![]()
SZOK!
No miłość do kotów czyni cudakalair pisze:hihi pisze:Dzien dobry :>:>:>kalair pisze:hihi pisze:P.S.
![]()
![]()
Witaj Hihi.
W ogóle historia w wczoraj :> Poszłam do sąsiadów na chwilę, a oni maja kcoiaka, tak ok. 6-8tygodni... i ten kociak inwalida do mnie przyleciał, więc ja go na kolana i czochrać, bawić... a ten z radością mruczał i na wszsytko pozwalał az zasnąl mi na rękach
I wtedy szok, bo... im to on tak nie pozwala ze sobą robić, bo zarach chce uciekać i nie lubi tak, a zasnac u którtegoś to już w ogóle nie ma szansCzyli, że mam to kocie coś
![]()
![]()
![]()
No proszę!Poskromiłaś kota!
Ja myśle, że to jednmorazowy przypadek, bo czuła, że mam zły dzień i ciężką noc przed sobąkalair pisze:hihi pisze:Moja dzisiaj całą noc! Calutką!! Do 6:00 spała ze mną, co nie zdarzyło się jej ani razukalair pisze:gattara pisze:
![]()
Dzięki za zdjątko
Wlazła pod kołdrę, przytuliła się do brzucha i spała
![]()
SZOK!
Masz szczęście! Przynajmniej na razie!![]()
kalair pisze:
Juści juści!Zdjęcie prawdę powie?
![]()
![]()
cudne futroAvian pisze:Dzień dobry Szylkrecie
Wróciłam... do roboty
... i szylkrecia dla szylkreci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości