» Sob wrz 06, 2008 18:51
prawda
To prawda Buńka pewnie już zostanie; 4 kot w dwóch pokojach (plus 4 ludzi +pies). Może jestem wariatką, ale nieszkodliwą(chyba). I polecam takie wariactwo.Jeden kot to wstyd dla kociarza!!!Wszystkich, których obchodził los Buni proszę żeby zainteresowali sie kotkami, które ma teraz pod opieką magdziak(pewnie pojawi sie niedługo ogłoszenie). Kotka z dwoma kociakami. Małe dopiero co otworzyły oczy-ktoś je po prostu wywalił, bo uznał że to za duży kłopot; znalazłam je w krzakach.Domowa kotka okociła sie na dworze!! I to w jakich okropnych warunkach!!Spójrzcie na nie-może macie znajomego, który szuka kota, może sami szukacie nowego?Trzeba im pomóc, o na to zasługują-trzeba też pomóc Magdzie. Święta kobieta!Przyznam, że myślałam o odniesieniu kotki z małymi do schroniska, bo w moich 2 pokojach nie mogą myśleć już o przygarnięciu chociażby o myszy, bo po prostu nie mam miejsca. Ale nasze częstochowskie schronisko pozostawia wiele do życzenia(zajrzyjcie na ich stronę o adopcji kotów-nie wiem czemu mają tylko 1 do adopcji skoro schronisko jest pełne kotów?)Zostawić kociaczków w tych śmierdzących, zasranych krzakach nie miałam sumienia. Gdyby nie Magda nie wiem co by było. Zadziałajcie ludzie, popytajcie, pomóżcie!!!.