Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:wet byl zachwycony tym jak one na rekach leza spokojnie, jakie sa zadowolone, mowil, ze przez to, ze je karmilam od malego sa bardziej zsocjalizowane jak to okreslilmowil, ze to juz takie miziaki beda
agul-la pisze:a moj wet byl zachwycony nimi. na rece je bral, do twarzy przytulal, robil nawet zdjecia i bedziemy wisiec w jego gablociema sie to cos w sobie, pancia i jej kokoloki
agul-la pisze:no, klopsia lubi to najbardziej, lazi mi po ramionach i wyciera twarz sobaa tiger to lubi usiasc na wprost mojej twarzy i sprzedawac mi buziaki, lub wpychac pyszczek do nosa.lubie tez mnie podgryzac
ajszus pisze:agul-la pisze:no, klopsia lubi to najbardziej, lazi mi po ramionach i wyciera twarz sobaa tiger to lubi usiasc na wprost mojej twarzy i sprzedawac mi buziaki, lub wpychac pyszczek do nosa.lubie tez mnie podgryzac
ale Ci fajnie, szkoda ze ja mam dzikusa
haniaszaraf pisze:ajszus pisze:agul-la pisze:no, klopsia lubi to najbardziej, lazi mi po ramionach i wyciera twarz sobaa tiger to lubi usiasc na wprost mojej twarzy i sprzedawac mi buziaki, lub wpychac pyszczek do nosa.lubie tez mnie podgryzac
ale Ci fajnie, szkoda ze ja mam dzikusa
Może i dzikus,ale jaki ma słodki brzuuuszek!
vadee pisze:Miniówka też jest bardzo pro-ludzka, uwielbia kizianie, garnie się, daje nosić za pazuchąitp., ale - tak jak pisałyście, jak chce brykać to nic jej nie powstrzyma
ajszus pisze:vadee pisze:Miniówka też jest bardzo pro-ludzka, uwielbia kizianie, garnie się, daje nosić za pazuchąitp., ale - tak jak pisałyście, jak chce brykać to nic jej nie powstrzyma
no ale mojego to malo kiewdy da sie zlapac:P
agul-la pisze:a ja tam sie ciesze, ze sa szybkie, przynajmniej reks ich nie zlapie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, puszatek i 105 gości