a mnie Duża tylko ten drapak fale kupiła.....i nie wiadomo czemu mówi do mnie Skunksie

Gucio bez własnego kocyka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Mru masz nowy kocyk???
a mnie Duża tylko ten drapak fale kupiła.....i nie wiadomo czemu mówi do mnie Skunksieja Gucio jestme ,a nie skunks
![]()
Gucio bez własnego kocyka![]()
ryśka pisze:Hmmm... naszego pancia leżenie na bojówkach sprowokowało do oddania mi tych bojówek. Więc skutki mogą być różne.
Filemon
Dorota pisze:ryśka pisze:Hmmm... naszego pancia leżenie na bojówkach sprowokowało do oddania mi tych bojówek. Więc skutki mogą być różne.
Filemon
![]()
Wyjatkowo zacny Duzy!
Zeby tak sie poswiecic...
Mru podziwiajacy
ryśka pisze:Dorota pisze:ryśka pisze:Hmmm... naszego pancia leżenie na bojówkach sprowokowało do oddania mi tych bojówek. Więc skutki mogą być różne.
Filemon
![]()
Wyjatkowo zacny Duzy!
Zeby tak sie poswiecic...
Mru podziwiajacy
Nie powiem, żebym mu trochę nie pomógł. Najpierw leżałem bardzo zawsze na nich, tak, żeby było panciowi głupio mi je zabierać spod tyłeczka, kiedy wychodził z domu. Potem ostrzyłem pazurki na kieszeniach.
Fil.
ryśka pisze:Hmmm... naszego pancia leżenie na bojówkach sprowokowało do oddania mi tych bojówek. Więc skutki mogą być różne.
Filemon
anulka111 pisze:cześć Mru
moja Duża to sadystka, wywiozla mnie znowu do weta, bo jej sie moja Q nie spodobala ( a czy ja jej Q ogladam ?????) , kłuli mnie i badali.....mocno niedelikatnie , dostala za swoje ugryzlem ja porzadnie ,a co![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MonikaMroz, zuza i 144 gości