czy to jest możliwe, ze sioo jest tak mało, że mogłam je przeoczyć, kiedy masowałam dupkę bardzo wilgotnym wacikiem? tzn. wsiąknięcie takiej ilości?
za to pusciła bączala

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vadee pisze:hihi pisze:To niska, a vadee to jest suszek, chudziak na dodatekkalair pisze:vadee pisze:kalair pisze:Jesteś normalna! Mała to ja jestemTwarz niezła!
![]()
![]()
a jaka to jest mała w takim razie?
Ekhem...150?![]()
PS: Miniówka wcinała Convalescence'a, aż jej się miniówkowe uszy trzęsły i przypomniała sobie, że jednak umie jeść ze spodeczka
Satoru pisze:jakie slicznosci:)))))))) mowie o kocie oczywiscie. Malenkie, slodkie, fotogeniczne CUDO!
Krzywdy Miniówce Pchełka na pewno nie zrobivadee pisze:Dzięki, Kordoniu, za ratowanie mojej próżności![]()
Poszlam jeszcze raz ponękać moją wetkę i powiedziala, ze mi się jednak udało, bo brzunio pusty i pęcherz tez, i że takiego dużego kotajuż nie trzeba masowac.
Miniówka chetnie wchodzi na kuwetę, ale w celu żucia żwirkui w ogóle nie rozumie, dlaczego nie wolno
Tż znalazł gerberki - cieszy mnie to bardzo![]()
Miniówka mnie napastuje i ugniata, depcze po mnie namiętnie.
Pazurki obcięte![]()
Pchełka robi jej straszne rzeczy, zapasy to przy tym gra w bierki, ale dopóki mała nie protestuje, to udaję, że nie dostaję zawalu![]()
c.d.n.
hihi pisze:Krzywdy Miniówce Pchełka na pewno nie zrobi
Tylko żeby żwirku nie żarła, bo to raczej mało zdroweMoja żarła i też miała przytkanie
Wie, że się zakochałaś i na wszystko jej pozwoliszvadee pisze:hihi pisze:Krzywdy Miniówce Pchełka na pewno nie zrobi
Tylko żeby żwirku nie żarła, bo to raczej mało zdroweMoja żarła i też miała przytkanie
no wlasnie, wiec małą gonie
podstepna smarkula mi sie kwilac pakuje na kolana ciagle, mysli, ze sie zakocham, czy co?![]()
![]()
![]()
Już ja wiem, gdzie się zgłosić, jak będziemy chcielivadee pisze:jak chcesz, to Kordonia Ci tez zalatwi takiego miauczacego chomika
hihi pisze:Już ja wiem, gdzie się zgłosić, jak będziemy chcielivadee pisze:jak chcesz, to Kordonia Ci tez zalatwi takiego miauczacego chomika
vadee pisze:hihi pisze:Już ja wiem, gdzie się zgłosić, jak będziemy chcielivadee pisze:jak chcesz, to Kordonia Ci tez zalatwi takiego miauczacego chomika
z w-wy Ci tez moge wyslac w kopercie babelkowej
A może gołębiem pocztowym?vadee pisze:hihi pisze:Już ja wiem, gdzie się zgłosić, jak będziemy chcielivadee pisze:jak chcesz, to Kordonia Ci tez zalatwi takiego miauczacego chomika
z w-wy Ci tez moge wyslac w kopercie babelkowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 68 gości