a glutek zje siemiennego glutka, czy to trzeba przemocą?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hihi pisze:Ona wcale nie jest taka mała!
Ty to w ogóle jesteś mała i suchutkavadee pisze:hihi pisze:Ona wcale nie jest taka mała!
jest mała, po prostu ja też jestem mała
pomyśl sobie, że jest połowę chudsza i trzy razy krótsza, niż nasze dziewczyny, czyli 1/6 3-miesięcznego kota![]()
PS: właśnie się jej śni jakas dzika pogoń, bo 4 niby-nóżki galopują po moim brzuchu
hihi pisze:Ty to w ogóle jesteś mała i suchutka
Ale młoda wygląda na taką juz konkretna w porównaniu do Minimki :>
Lidka pisze:Glutka siemieniowego podawalam strzykawka, nie przemoca:))
Tylko glutek nie moze byc bardzo glutkowaty, bo wtedy bardzo gluci ze strzykawki:)
gotuje z 5 minut lyzeczke siemienia w 2 cm na wysokosc wody w pollitrowym garnuszku. Reszte glutkow i nasionka wyjadam sama bo lubie
Hahahaha, piękine zdjęcie, pięknevadee pisze:hihi pisze:Ty to w ogóle jesteś mała i suchutka
Ale młoda wygląda na taką juz konkretna w porównaniu do Minimki :>![]()
podobne całkiem są tak z pysiaLidka pisze:Glutka siemieniowego podawalam strzykawka, nie przemoca:))
Tylko glutek nie moze byc bardzo glutkowaty, bo wtedy bardzo gluci ze strzykawki:)
gotuje z 5 minut lyzeczke siemienia w 2 cm na wysokosc wody w pollitrowym garnuszku. Reszte glutkow i nasionka wyjadam sama bo lubie
ja tez lubięz miodem np.
![]()
i jeszcze raz wielki tygrys!
PS: mój śnieżnobiały uśmiech zawdzięczam paście colgate![]()
![]()
hihi pisze:Hahahaha, piękine zdjęcie, piękne
P.S.
Jak to lubicie te glutki? (tu powinna byc ikonka mdleje)
mama007 pisze:zdjecie gitesa lozko z jyska? :podejrzliwy:
ja tez lubie... glutka glutkowego nie,ale siemie zalane wrzatkiem, mniammmmmmmmmm.... a same ziarenka namokniete jeszcze wieksze mniam...
4,5?vadee pisze:a wyrko ikeowe - 200x180 cm, akurat na 2 ludzi i 4/4.5 koty
hihi pisze:4,5?vadee pisze:a wyrko ikeowe - 200x180 cm, akurat na 2 ludzi i 4/4.5 kotyJak to? 2Tżowe, Pchełka, Miniówka.... to 3,5... o szylkrecie piszesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 74 gości